2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم پیشه دعا نویس .گفتم شوهرت شیطونی کرده دعا داد منم بردم قبرستان چالش کردم خخخخ نمیدونم حقیقته یا ...

خو برا خودت هم میکردی میگفتی کاری کنه که یا بیخیال خودش بشی یا بیخیال این کارش بشی

دخترم آنا همه زندگیمه😘

پولدارم باشه یه مصیبته داره و راحت میره دنبالش دیگه ولی اگرم میخوای باهاش بمونی انقدر راحت باهاش نمون قهر کن و اقلا بزار بیاد منتتو بکشه نه اینکه فکر کنه تو همیشه هستی و هر وقت هر غلطی دلش خواست بکنه و خیالشم راحت از اینکه همیشه هستی بره بزار خانواده ات و خانواده اش جرش بدن و خودتم حسابی جرش بده بزار کامل به غلط کردن بیافته بعد برگرد

خو برا خودت هم میکردی میگفتی کاری کنه که یا بیخیال خودش بشی یا بیخیال این کارش بشی

گفت دختره تورو طلسم کرده سرد بشی از شوهرت برو بعداز چهل روز بیا برای خودت دعا بدم.یه دعا داد شهوت شوهرو بست برای تمام زنا

پولدارم باشه یه مصیبته داره و راحت میره دنبالش دیگه ولی اگرم میخوای باهاش بمونی انقدر راحت باهاش نمو ...

منم پیشش نبودم تو این دوهفته خودش رفت مشهد منم خونه خواهرم بودم .خونه بابام اگه میرفتم قیامت میشد باید طلاق میگرفتم ‌.خودش میدونه راهش اشتباه بوده اما بهرحال هشت ماه باهم بودن نامرد

میتونم بپرسم چجوری شنود گذاشتی؟ از کجا خریدی چند شد؟

عزیزم شنود نبود گوشی و یه برنامه ریختم به طور خودکار وصل میشه اگر زنگ بزنی بهش بعدش حرفای توی ماشین و گوش میدی باید گوشی و جاساز کنی

رفتم پیشه دعا نویس .گفتم شوهرت شیطونی کرده دعا داد منم بردم قبرستان چالش کردم خخخخ نمیدونم حقیقته یا ...

اره تاثیر دعاست خخخخ

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
[QUOTE=69711674]اره تاثیر  امان از دست این مردا نامرد

دعاش چیه میشه به منم بگی شوهرم خیلی وابسته مامانشه انگاراستغفرالله خداهستش مامانشم خیلی بده خدایی یعنی همه میگن ولی این نمیفهمه میخوام جزمن هیچ زنی نتونه کنترلش کنه پولی هم ندارم برم پیشه دعانویس