2777
2789
ازبچم نمیتونم جدابشم    

جاش نذار ببرش میخوای قهر کنی بری خونه بابات بچه ۸ ماهه شیر خوار رو چطوری ازت بگیره چیکارش کنه... ببینم این جریان مال چند روز پیش بوده

دخترم آنا همه زندگیمه😘

فروش دی وی دی های ریاضی وفیزیک استاد مسعودی  وزیست دکترارام فر و شیمی دکتراکبري و زمین استادطلاجورو دروس عممومي باتدريس اساتید افبا به همراه تمامی جزوات و کتاب های تستی زیر قیمت به فروش میرسد 09381166362

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا سنی هم نداری که خودتم که میگی خوشگلی چه مرگش بوده پس اصلا موندم تو کار مردا به خدا تا یه چیزی میگی و ازشون میخوای ناله میکنن از وضع اقتصادی بعد میرن برای هرزه ها گونی گونی پول خرج میکنن. پولداره شوهرت استارتر؟

الان دوهفته اس

دو هفته تا حالا چطور رفتار کردی مگه الان میپرسی چطور داری تحمل میکنی من شوهرم قربون صدقه مادرش بره جرش میدم .... یه اتو ای چیزی نداره که بشه عدم صلاحیتو ازش گرفت با یه وکیل مشورت کن

دخترم آنا همه زندگیمه😘
دو هفته تا حالا چطور رفتار کردی مگه الان میپرسی چطور داری تحمل میکنی من شوهرم قربون صدقه مادرش بره ج ...

اتو دارم ازش اما دلم باهاشه دلم براش میسوزه گول خورده اگر برم فقط میدونم بدبخت میشه 

من الان 21 سالمه نامزدم 27 سالشه 

تازه یه ساله با هم آشنا شدیم

برام تعریف می کرد که قبلا خیلی دوست دختر داشته ولی واقعا دوسشون نداشته و میگه وقتمو فقط تلف کردمو اشتباه کردمو پولمو خرج کردمو اینا

بنظرتون این خوبه که قبلا دوست دختر داشته یا نه

اخه اینا از 15 سالگی باهم بودن اصلا جوونی نکردن

آخه راه حل دیگه ای نداره پس بروپیش دعا نویس

رفتم پیشه دعا نویس .گفتم شوهرت شیطونی کرده دعا داد منم بردم قبرستان چالش کردم خخخخ نمیدونم حقیقته یا نه ولی مثل اینکه اثر کرده چون اون و ول کرده 

اتو دارم ازش اما دلم باهاشه دلم براش میسوزه گول خورده اگر برم فقط میدونم بدبخت میشه 

ای داد از این دل میفهمم حالتو دوست داری خفش کنی جاش بذاریو بری اما فکر اینکه نباشه آزارت میده 

دخترم آنا همه زندگیمه😘
رفتم پیشه دعا نویس .گفتم شوهرت شیطونی کرده دعا داد منم بردم قبرستان چالش کردم خخخخ نمیدونم حقیقته یا ...

منم اعتقاد نداشتم اما سر یه مشکلی برا شو شو جواب داد

دخترم آنا همه زندگیمه😘