2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک برسر مردا کنن نمیدونم چشون شده

دیروز ی مردی رو شوهرم نشونم داد گفت دوتا زن داره.زن اولش عالیه.زن دومیه ی دختر جوونی بوده میومده پیش زن اولی کار میکرده مرده عاشقش شده

دخترش حدود 20سالشه اما کرده اینقدر جوون بود قیافش ک نگو

فراموش‌کنم چی دختر از زندکیت پرتش کن بیرون من شوهرم با کس دیگ دوست بشه خونه بگیره پس حتمن رابطه جنسی هم داشتن چطور میتونم قبول کنم ی مرد با دوتا زن خوابیده

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
شوهرم ادمی بود یه شب بدون من نمیکنند.بعداز به دنیا اومدن پسرم اینجوری شد دختره مخشو زده. ازنظر قیافه ...

من اگه بودم یا طلاق میگرفتم

یا تو خونش زندگی میکردم برا خودم کاری ب اون نداشتم ن غذا براش درست میکردم ن لباساش میشستم و...

اشتباه بزرگ ما زنا اینک ک خیانتو می بخشیم تموم کنید بابا اه

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
فراموش‌کنم چی دختر از زندکیت پرتش کن بیرون من شوهرم با کس دیگ دوست بشه خونه بگیره پس حتمن رابطه جنسی ...

اره خب رابطه داشته اولش فهمیدم خجالت میکشید خوردم نگاه کنه اما گفت حسی بهت ندارم قلبن میگه اون مغزم میگه تو