خانوما کسی هست با وجود تنبلی تخمدان بچه دار شده باشه ؟؟
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
باردار میشد، رحمش دوشاخ بود سقط میشدن (8تا سقط زیر 12 هفته داشت)
آخر یه نی نی آورد، یه سالش بود یه دونه ناخواسته هم آورد
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلیا بچه دار میشن بستگی داره تنبلیت در چه حد باشه
من چند ساله تنبلی تخمدان دارم قبل از ازدواجم زیاد برام مهم نبود اما الان میخوام بچه دار شم خیلی فکرمو درگیر کرده
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
من تنبلی داشتم از همون اولین اقدامم رفتم دکتر قرص داد سومین ماه نتیجه گرفتم
تنبلیت در چه حد بود و چه قرصی بهت داد
قبلا نامرتب بودم وزنمو کم کردم از اسفند سرموقع پریود میشدم ۳ دوره قرص کلومیفن خوردم و ماه آخر آمپولh ...
ان شالله خدا یه نینی سالم بهت بده
مرسی عزیزم انشاالله شما هم زود نتیجه بگیرین اینم بگم دکتر من گفت تنبلی نازایی مهمی محسوب نمیشه فقط د ...
ممنونم منم دکترم بهم قرص متفورمین و ویتامین ای داده شبا هم رازیانه با عسل میخورم این سری پریودم خود به خود اومد ان شالاه منم بزودی جواب بگیرم خیلی دلم بچه میخواد 🙁🙏🙏
یک سالی میشه جلوگیری نمیکنم ولی پریودم منظم نبود دکتر بهم گفت رازیانه و عسل بخورم
کلوفمین بهم داده بود هنوز نخوردم یعنی دکتر بهم گفت اگه اول خوب بشی بعد باردار بشی بهتره بعد دیگه اینکه شنیدم میگن رازیانه بچه رو دختر میکنه من و شوهرم پسر میخوایم واسه همین فعلا نخوردم