2777
2789
عنوان

افسردگي حاد

152 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من مدتيه حالم خوش ني

ميدونم حالت عادي و قبلي خودم نيستم

الان تست زدم و طبق تحقيقاتم نشون ميده كه افسردگي حاد دارم 

البته قبلا هم گفته بودن بهم كه نشونه هاش داري 

من هي بدتر و بدتر شدم

و اين شده كه بايد سريع تر اقدام كنم واسه بهبود

حالا درگيرم نميدونم چجور اين موضوع به شوهرم بگم

برو ورزش سرکار مسافرت خوب میشی

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزيز اون روشا كارگشا ني فقط دارو

دارو نخور بدتر گیج میشی ساکتو ارومو همشم خوابت می گیره 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

من كمبود ويتامين دي دارم 

معدمم مشكل دازه 

يدفه دچار اضطراب ميشم 

خيلي حس بديه 

ولي ميخوام اول معدم و درمان كنم بعد ويتامين دي رو بعد ورزش 

دكتر مشاور و روانپزشكم خوبه 

به خواهر من تو بارداري قرص داده 

ضرري ام نداره خود دكتره دكتر رويانه

عزیزم باید ریشه ای درمان کنی مشکل رو...و چاره کارت هم فقط و فقط مشاوره ست

خیلی ریلکس به همسرت بگو اگه مرد خوبی باشه و دوست داشته باشه درک میکنه و همراهت خواهد بود

فقط مسئله ت رو جدی بگیر و پشت گوش ننداز 

همین امروز نوبت مشاوره بگیر...شاید لازم باشه چن تا مشاور عوض کنی تا به دلخواهت برسی

امیدوارم حالت زود خوب شه 

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر