2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 49 پست
واقعا اپارتمانی سخته

من خودم طبقه چهارمم که در اصل میشه پنجم

مامانمم طبقه دومه و مسن و پادرد داره

تا بخوام برم مامانمم ببرم زلزله تموم شده و هر چی قرار بوده بشه شده     

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بخاطر دریا و نم زمینه که زلزله با شدت کمتر میاد اینجا اگه مازندران خشک بود خدا رحم کنه معلوم نبود چی میشد

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
تو هم که بدتر از منی. زلزله همیشه تو فکرمه. داره ترسش دیوونه ام می کنه😭😭

آره خیلی میترسم تنها چیزیه که من عین سگ میترسم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
وااا چ ربطی داره

شوخی میکنه داره متلک به بعضیا میگه هر چی تو ایران اتفاق میفته میندازن گردن دشمن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

به نظرم خواب راحتتره ادم چیزی نمیفهمه مردن راحتتره بیدار بشی اوار رو سرت خراب بشه خیلی بده

آره خیلی میترسم تنها چیزیه که من عین سگ میترسم 

من ی بار تو دوران دانشجوییم مشهد زلزله رو تجربه کردم. خیلی وحشتناک بود. واقعا مرگمو دیدم. دوستم اشهد میخوند. ی حسی ک فک مکردم دیگ مردم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

من از مردن نمیترسم ولی بهدشه که میترسم دخترم چی میشه اونجا چه خبره 

من ی بار تو دوران دانشجوییم مشهد زلزله رو تجربه کردم. خیلی وحشتناک بود. واقعا مرگمو دیدم. دوستم اشهد ...

خیلی ترسناکهههه 

تصورش خیلی ترسناکه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

البته بگم تا شش ماه بعد زلزله با کوچکترین صدایی هممون ناخوداگاه جیغ میزدیم فک مکردیم زلزله شده 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

من که هنگ کردم