14 ازدواج کردم همسرم 23 سالشه وقتی ازدواج کردیم 21 بود چه خوب پس باهم حرف میزنیم 😊
خودتم کوچولویی؟ برای کدوم شهری
ایشالا خوشبخت بشی دخترت بدنیا اومد بزرگتر شد دیگه درست و ادامه بده و فعال باش در عوض به سن من برسی یک دختر اندازه خودت داری کیف میکنی حسابی کنارت راه میره مث خواهرید😊
شما مجوز اینکه کنار بچه های دیگه درس بخونی رو داشتی یا باید حتما میرفتی شبانه؟ قبلا یه قانونی بود که اگر کسی ازدواج میکرد حق نداشت بیاد مدرسه معمولی
میخوام بدونم این قانون هنوز هست یا نه؟
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
دختر همسایمون دهنمو سرویس کرده ساعت ۶ اومده زنگ زده میگه خاله به دخترت بگو بیاد بریم دیر شد خودشم مانتو مقنعه پوشیده بود و کیفشم پشتش کاملا اماده بود!! گفتم تو برو ما بعدا میایم😅😅😅 مدرسه هم چسبیده به ساختمونمون!!!
یه سوال شما مجوز اینکه کنار بچه های دیگه درس بخونی رو داشتی یا باید حتما میرفتی شبانه؟ قبلا یه قانو ...
تو مدرسه هنرستان فنی چون شبانه نداره کاری ندارن ب متاهل ها..ولی دبیرستانیا ازدواج کردن نباید ابرو و ایناشونو بردارن و تابلو کنن ک متاهلن هرچند اونارم نمیرفرستن شبانه ولی باید بیشتر از هنرستان رعایت کنن
تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبتهلبخند بزن دوستم :)
دختر همسایمون دهنمو سرویس کرده ساعت ۶ اومده زنگ زده میگه خاله به دخترت بگو بیاد بریم دیر شد خودشم ما ...
چرا انقد ذوق داره حالا..بچه ها ناراحتن اول مهر معمولا
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
یه سوال شما مجوز اینکه کنار بچه های دیگه درس بخونی رو داشتی یا باید حتما میرفتی شبانه؟ قبلا یه قانو ...
من زمانی که تو عقد بودم پدرم اومدن تعهد دادن داخل همون مدرسم کنار مجروا درس میخوندم ولی شنیدم که یه مدرسه شبانه هس فقط مخصوص متاهلا ولی خب من دوس نداشتم شبانه درس بخونم عقدو اونجا گذروندم بعد که عروسی کردم مدیر مدرسه مون دوتا شماره مدرسه های از راه دوررو داد که با اونجا تماس گرفتم حضوری رفتم اونجا شرایطش خیلی خوب بود تو خونه درس میخوندم کلاس برگزار میکردن میرفتم از کارهای خونمم جا نمیموندم حتی اگ نمیرفتم هم مشکلی نداشت واس امتحانها هم میرفتم امتحان میدادم میومدم خونه