2777
2789
عنوان

شاخای اینستا

771 بازدید | 14 پست

کدوم ازینا رومیشناسید وازشون خوشتون میاد؟

صدف بیوتی

کارن پرنس کوچولو

گونشین قیزلاری 

نفیس استایل

محمد جنتی

من خودم عاشق نفیس استایل و گونش هستم☺❤

تورامیخواهم برای همه ی عمر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط صدف بیوتی رو میشناسم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

صدف رو كه نگو حسرت زندگيشو ميخورم از لحاظ اينكه امريكاست ، نه از نظر خانواده و همسر چون مطمئنم همسرش شغل خوب و موقعيت اجتماعي خوبي نداره  

گونش رو حس خوبيي بهش دارم ولي به خاطر منافع و پول گاهي تبليغ الكي ميكنه كه ممكنه هر كسي وسوسه بشه مهم نيست 

كاظم عقلمند رو ازش متنفرم نميدونم چرا ! 

بقيه رو نميشناسم 

آدرس پیجشونو بزار ببینم کین

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"