farzane_b مدیر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 209 عنوان لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 19 پست سلام دوستان خوبین؟؟ رمان معرفی کنید رمان عاشقانه قشنگ لطفا 1397/07/01 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farzane_b مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 209 من ملت عشق و دوبار خوندم هنوزم یه وقتایی دلم میخواد بخونمش.... تونستی حتما بخونش ... سرچ کنم پیدا کردم صد در صد میخونم
پرنسسnazam عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1047 عاشقانه دوست دارم جوری باشه ک ادم میخکوب بشه ن این ک خسته شه حصار تنهایی من....طلا های این شهر ارزانند...بگذار آمین دعایت باشم....عشق ارباب....پرستار من...تمام کتاب های هما پور اصفهانی عالیین 💖الهی مرا آن ده که آن به....!!
farzane_b مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 209 حصار تنهایی من....طلا های این شهر ارزانند...بگذار آمین دعایت باشم....عشق ارباب....پرستار من...تمام ک ... مرسی گله من
پرنسسnazam عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1047 حصار تنهایی من....طلا های این شهر ارزانند...بگذار آمین دعایت باشم....عشق ارباب....پرستار من...تمام ک ... یک بغل تنهایی...سنگ قلب مغرور..حصار تنهایی من...قرار نبود...جدال پرتمنا...افسونگر..گناهکار...شاه شطرنج...اگرچه اجبار بود..ناگفته ها 💖الهی مرا آن ده که آن به....!!
پرنسسnazam عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1047 یک بغل تنهایی...سنگ قلب مغرور..حصار تنهایی من...قرار نبود...جدال پرتمنا...افسونگر..گناهکار...شاه شطر ... اینارو اگه گیرت بیا بخونی عاااااااااالین یعنی چندبار بخونی کمه اینارو🙄ن اون اولیا ک نوشتم اونام خوبن ن ب اندازه اینا😁 💖الهی مرا آن ده که آن به....!!