2777
2789
عنوان

سزارین

136 بازدید | 15 پست

سلام خانومای گل خوبین دوست جونیا

من دوهفته دیگه انشالله به امید و توکل به خدا میرم سزارین از اول چاق بودم شکمم چربی داره خیلی اذیت میشم بعد عمل؟

راضیم به رضای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سزارین ب دکترت و بدن و تحمل درد خودت بستگی داره، بعد عمل بخای نخای تا یمدت ک رحمت جمع بشه شکمت افتادست، من چون هوا گرم بود عرق میکرد داشت عفونت میکرد، گاز میزاشتم روش با چسب سفید اینجوری نمیزاشت عرق کنه و خشک بود، زودم خوب شد

گلم اردبیلی هستی؟ میشه بپرسم دکترت کیه؟

اره عزیزم .دکتر فریبا فتحی میگن کارش حرف نداره تو بخیه زدن اینا هم کارش درسته انشالله بیمارسان ارتا زایمان میکنم

راضیم به رضای تو 
اره عزیزم .دکتر فریبا فتحی میگن کارش حرف نداره تو بخیه زدن اینا هم کارش درسته انشالله بیمارسان ارتا ...

ان شالله...منم پیش خاطره طوبا میرم، یه ماه دیگه زایمانمه قائم سزارین بکنم شاید هنوز تصمیم نگرفتم به احتمال سزارین کنم آخه وحشتناک از طبیعی میترسم. 

خدایا شکرت
ان شالله...منم پیش خاطره طوبا میرم، یه ماه دیگه زایمانمه قائم سزارین بکنم شاید هنوز تصمیم نگرفتم به ...

انشالله بسلامتی عزیزم.منم از طبیعی میترسم عین چی....

راضیم به رضای تو 
ارتا چقد میگیره برا سزارین؟ شما برا چی میخوای سز کنی؟

آزاد بخای ۳ونیم چهار میلیون با بیمه ایرانیان یکساله که ب جا بیمه سلامت اومده ۲۶۰۰میگن 

راضیم به رضای تو 
ممنونم.. پس شماهم مثل من فقط بخاطر ترس میری سزارین

بله دیشب با درد پریودی وسفت شدن شکم اومدم بیمارستان سبلان نامردا معاینم کردن میگن مایع آمنیونت کم شده منم بارضایت شخصی میخام مرخص بشم برم آرتا برام دعا کنین بچم سالم دنیا بیاد و چیزیش نشه

راضیم به رضای تو 
بله دیشب با درد پریودی وسفت شدن شکم اومدم بیمارستان سبلان نامردا معاینم کردن میگن مایع آمنیونت کم شد ...

انشالله بچت صحیح و سالم میاد عزیزم نگران هیچی نباش بسپر به خدا. برات دعا میکنم

خدایا شکرت