2777
2789

امروز متوجه شدم و خواهرم نزدیک به سی تا رشک از سرش جدا کرد دو تا هم شپش زنده در آورد خیلی کلافم نمیدونم باید چیکار کنم واقعا راهی هست که خلاص بشم همش تو خواب سرش رو میخارونه چیکار کنم حتی میترسم نزدیکش بشم اصلا جرعت ندارم موهاشو بگردم من کلا از موجودات ریزی که راه میرن به شدت میترسم دارم دیوونه میشم دیگه از غصه.فکر اینکه خودمم ممکنه داشته باشم دیوونم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شامپوهای مخصوصی هست بگیر از داروخانه

بعد سرشو با سررکه بشور

بعد بشین با همون شونه ای که تو شامپوهه هست شونه کن

میرن

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤

سرش رو با سرکه بشور

یا سشوار داغ تنها کشندش هس

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

چه غصه ای.الان توی کشور فراگیر شده.الان که فصل مدارس شروع بشه بیشترم میشن

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲