خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
اره بده متاسفانه ولی هر چی به شوهرم میگم میگه اینا آفتاب لب بومن میخواهن واسه چی همش میمونه واسه آین ...
شوهرمن اصلا فکرش این نبود
بااینکه اگه باباباش میموند بیشتر درامد داشتیم ولی خب دوست داده اقای خودش باشه گفت من همینقدر بسمه.نمیخام بابابام باشم که بقول شما ریز ریز بم پول بده و بع م فکر کنه داره بم صدقه میده
براهمینم جداشد