2777
2789
عنوان

نى نى غذا خور

109 بازدید | 10 پست

دختر من اين دوم ك بياد وارد ٦ ماه ميشه و از بعد ٤٠ روزگى فقط وقتى با پستونك خوابش ميبره ميتونم بهش شير بدم در غير اين صورت ب هيچ عنوان شير نميخوره الان چن روزه بهش چيزاى كمكى ميدم و خيلى زياد و خوب ميخوره و هضم ميكنه زود نيس؟ مشكلى نداره؟!

نه بابا

چهارماهگی باید شروع کنی

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۴ ماهگی بهتر بود شروع میکردی. 

اصلا زیاد غذا نده معده اش بیخودی گشاد میشه. 

از سبزیجات شروع کن .

اولش نباید غذاهای قاطی بدی که متوجه حساسیت هاش بشی

هر غذایی که میدی حداقل ۳-۴روز فقط همونو بده. 

از یک قاشق غذا خوری شروع کن. بعد حدودا ۲ هفته مقدارش را دوبرابر کن

ريزس فك كنم ٧/٥ باشه

ریزه؟

دختر من ده ماهشه شش و نیم شد انقد ذوق کردم.چند ماه رو شش مونده بود

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
من از چهار ماهگی شروع کردم بهش دادم الانم 11 ماهشه همه چییییز بهش میدم میخوره

ميشه بگي از چه غذاهايي شروع كردي؟ اگه سختت نيست ميشه بگي هر ماه چه چيزايي بهش ميدادي؟

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

ميشه بگي از چه غذاهايي شروع كردي؟ اگه سختت نيست ميشه بگي هر ماه چه چيزايي بهش ميدادي؟

از فرنی شروع کردم عزیزم ، طبق کارت بهداشتش پیش رفتم تا حدودا 8 ماهش شد همین ک سفره پهن میشد میومد سمت غذا داداشش ک میخواست چیزی بخوره دخترم از سرو کولش میرفت بالا ک بهش بده بخوره منم دیدم شکمو تشریف داره همه چیز بهش میدادم سخت نگرفتم بهش ، واسه پسرم سخت میگرفتم هر غذایی بهش نمیدادم میگفتم زوده طبق کارتش پیش رفتم  الان پنج سالو نیمش هست اینقدرررر بد غذا هست به زور خودم غذا میزارم دهنش اگه به تاپیکام سر بزنی میبینی همش از پسرم گفتم 😳 راه حل خواستم واسه چاق شدنش 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹