2777
2789

چیکار کنیم خیلی زوووووووود موهامون بلند شه

خیــــــــلی زودا....خیـــــــــلی

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوثرم    

کوثر من پوست صورتو پوست دستم خ زشت و سیاه شده ی کرمی بگو بزنم سفید شم

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

من یک‌ ساله راکوتان میخورم ولی الان چشمم شدید خشکه اذیتم میکنه دوستم خیلی خوب شده ولی دوره درمانم دوساله بود چی کار کنم؟ اگر قطع کنم یا هفته ای سه روز بخورم بجای هرروز دوباره جوش میزنم؟

و اینکه برای شستشوی صورت از چی استفاده کنم؟

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
کوثر من پوست صورتو پوست دستم خ زشت و سیاه شده ی کرمی بگو بزنم سفید شم

کرم هیدرودرم برای بدن عالیه گوجه هم برای سفید کردن پوست خیلی خوبه حتی می تونه رنگ مو رو هم روشن کنه

برا رفع وزی مو راهکار بده با جوشای ریز و زیرپوستی روی پیشونی و جوشای روی بازو جای فرورفتگی روی صو ...

ماست خب مو هارو ساف می کنه از اسپری گره باز کن مو اسفاده کن کل وزی هارو می بره و صاف می کنه