من هر وقت اعصابم خورده و حالم بده میشینم عکس های جهزیه عروس ابجیم رو میبینم دلم باز میشه . از خانمی و خوش سلیقگیش هر چی بگم کم گفتم. یکسال و تقریبا یک ماهه ازدواج کردن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ممنونم عزیزم ♥️ دیگه هر کسی یه سلیقه ای داره. حتما برای عروس و داماد هم اون پیرمرد و پیرزن جالب هس ...
خونه برای خودشونه؟
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
من اینجوری هستم خانم پاشا .. همیشه در مورد شما یه جور دیگه فکر میکردم و احساس خوبی داشتم .
مرسی عزیزم... ولی اینجا همه از دم کاراگاهن.. میدونی که!! تا یه عکس قشنگ بزاری همه میرن نت سرچ میکنن حالا اگه واقعا هم عکس واسه شما باشه که تو نت پخش کردین حق بده قبول نکنن
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
حداقل وقتی به یقین رسیدین.. کارگاه بشید. من هنوز عکس نذاشته ریختن به سرم . که خودمم مطمئن بودم این ا ...
چون تاحالا پست زیادی نذاشتی شناخت خاصی ازت نداشتیم... مثل این میمونه که بعضیها با عضویت جدید میان تاپیکای دروغ میزنن...از بس اینجور تاپیکا ریاد شد بچه ها راستشم باور نمیکنن.. تا عکسارو تو نت دیدن فهمیدن نتیه
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖