2777
2789
عنوان

عکس جهیزیه عروس خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 75860 بازدید | 258 پست
خیلی زیبا بودن مبارکشون باشه سرویس چینی خیلی زیبا و شیک فقط اون تیکه سنتی پیرمرد پیرزن بنظرم اضاف ...

ممنونم عزیزم ⁦♥️⁩ دیگه هر کسی یه سلیقه ای داره. حتما برای عروس و داماد هم اون پیرمرد و پیرزن جالب هستند. 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.
استارتر یه عکس از عروس و داماد بزاری دیگه تمومه

😂😂😂 این عکس ها رو هم چون خودشون با رضایت خودشون برا چندتا پیج فرستاده بودن .. اینجا گذاشتم. دوقلوها هم که دیگه اجازشون دست خودمه 😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خیلی اغراقه موقع غم و غصه عکس جهاز ببینی شاد شی 😐

من اینجوری هستم خانم پاشا .. همیشه در مورد شما یه جور دیگه فکر میکردم و احساس خوبی داشتم . 

سلام من هروقت شمارو میبینم باید این جمله رو بهتون بگم. هرووقت میبینمتون فکر میکنم الهام حمیدی هستین ...

سلام عزیزم......خیلی از دوستان حرف شما رو بهم زدن

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
ممنونم عزیزم ⁦♥️⁩ دیگه هر کسی یه سلیقه ای داره. حتما برای عروس و داماد هم اون پیرمرد و پیرزن جالب هس ...

خونه برای خودشونه؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
من اینجوری هستم خانم پاشا .. همیشه در مورد شما یه جور دیگه فکر میکردم و احساس خوبی داشتم . 

مرسی عزیزم... ولی اینجا همه از دم کاراگاهن.. میدونی که!!  تا یه عکس قشنگ بزاری همه میرن نت سرچ میکنن حالا اگه واقعا هم عکس واسه شما باشه که تو نت پخش کردین حق بده قبول نکنن

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
مرسی عزیزم... ولی اینجا همه از دم کاراگاهن.. میدونی که!!  تا یه عکس قشنگ بزاری همه میرن نت سرچ ...

حداقل وقتی به یقین رسیدین.. کارگاه بشید. من هنوز عکس نذاشته ریختن به سرم . که خودمم مطمئن بودم این اتفاق میفته. ولی از شما انتظار نداشتم 

حداقل وقتی به یقین رسیدین.. کارگاه بشید. من هنوز عکس نذاشته ریختن به سرم . که خودمم مطمئن بودم این ا ...

چون تاحالا پست زیادی نذاشتی شناخت خاصی ازت نداشتیم... مثل این میمونه که بعضیها با عضویت جدید میان تاپیکای دروغ میزنن...از بس اینجور تاپیکا ریاد شد بچه ها راستشم باور نمیکنن.. تا عکسارو تو نت دیدن فهمیدن نتیه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

من واقعا اينو نميفهمم 

يكي بهم حالي كنه 

جه فرقي ميكنه عكسها مال خواهر زاده استارتر باشه يا خواهر زاده شخص ديگه اي 

ما كه نه استارتر را ميشناسيم نه ديگران را 

اين اعتراض به چي هست 

يكي اينو به من حالي كنه بفهمم 

كلينيك تخصصي  دندانپزشكي پارس  كرج بلوار شهرداري . --٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦