2777
2789
عنوان

سوسک

178 بازدید | 11 پست

وای خانوما دیگه دیونه شدم سه چهار ماه میشه اومدم این خونه خیلی سوسک داره هرکار مکنم نمیره اوایل کم بود یه دوره سم پاشی کردم نرفت دوبار دیگه هم سم زدیم کم هم حتی نشد خیلی بیشتر شد اصلا دلم نمیشه برم تو اشپزخونه فک میکنم همه چیز نجسه بچه کوچیکم دارم همش میترسم با این سم هایی که زدم بچم مریض بشه همش سم میزنم تمام اشپزخونه رو میشورم  باز دوباره میبینم زیادن واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم خانوما اگه راهکاری دارید بدید ممنون میشم

خداجونم تو دل هیچ مادری غم نباشه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین سوسکا اگه آب باشه تو آشپزخونه سمو از بدنشون پاک میکنن و نمیمرن باید سینک خشک کنی هر دفعه که ظرف شستی

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤

سم آرش بگیر من زدم عالی بود، اگه سوسک ریزه جواب میده اگه نه که خونتون باید کامل سم پاشی بشه

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره

سلام عزیزم... چند سالی بود که خونه مامانم پر از این سوسکا بود... منم بیکار نمینشستم و انواع سم ها رو میخریدم و امتحان میکردم.. که واقعاهم برای انسان ضرر داره ونه تنها اثر نداشت بلکه روز بروز بیشتر میشدند. مثل قهرمان، چغندر و... ضرر‌ش برای انسان خیلی خیلی بیشتر از کثیفی سوسکهاست.. 

بعدش یه سم فروش شریف راهنماییم کرد و یه سم پمادی کوچیک شبیه امحا ولی خارجی معرفی کردکه از وقتی اونو زدیم مثل آب رو آتیش بود و دیگه اثری از اون سوسکای کثیف که دائم تو کابینت می لولیدند نبود.... 

اسمشtouch  بی ضرر هم هست... 

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
سلام عزیزم... چند سالی بود که خونه مامانم پر از این سوسکا بود... منم بیکار نمینشستم و انواع سم ها رو ...

سلام ما هم تو خونمون خیلی سوسگ داریم هرکاری میکنم از بین نمیرن چیکار کنم ....؟