2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سالگرد چی😐😐😐😐

برید سر زندگیتون،

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

من سالگرد دوستیمون کیک سفارش دادم

رفتیم کافه ای که همیشه می‌رفتیم 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
من سالگرد دوستیمون کیک سفارش دادم رفتیم کافه ای که همیشه می‌رفتیم 

دیانا جان راستش سنم دیگه به اینجور چیزای جدید نمیخوره 😆انوقت اون براتون چی گرفت چی کار کرد ؟؟ اخه زمان ما برعکس بود ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
دیانا جان راستش سنم دیگه به اینجور چیزای جدید نمیخوره 😆انوقت اون براتون چی گرفت چی کار کرد ؟؟ اخه ز ...

عزیزم چند سالته مگه؟چند وقته دوستید؟

اون هیچی دستمو بوسید

البته این قضیه مال سه چهار سال پیشه

الان یه دخمل ناز ثمره عشقمونه😍

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
عزیزم چند سالته مگه؟چند وقته دوستید؟ اون هیچی دستمو بوسید البته این قضیه مال سه چهار سال پیشه الا ...

عزیزم خیلی وقته ازدواج کردم سنم زیاده ..اخه دوران ما  دخترا هدیه نمیدادن ...حتی الانم برای سالگرد ازدواج چیزی نمیگیرم کادو و گل با اونه من غذای مورد علاقه اش رو میپزم تازه اگه رستوران نریم ..کلا همدورهام همه اینطور هستن ..برای همین تعجب کردم ..انشالله همیشه زندگیتون پر از عشق باشه 😍👨‍👩‍👧💞

عزیزم خیلی وقته ازدواج کردم سنم زیاده ..اخه دوران ما  دخترا هدیه نمیدادن ...حتی الانم برای سالگ ...

هر کار به نظرم برسه که عشقمو بهش ثابت کنم میکنم.زیاد فکر نمیکنم وظیفه من چیه اون چیه

26ام سالگرد ازدواجمون بود من کیک پختم همسرم هم گل و هدیه برام گرفت درصورتیکه اصلا انتظارش رو نداشتم و خیلی خوشحال شدم

ممنون عزیزم همچنین شما😘

هر کار به نظرم برسه که عشقمو بهش ثابت کنم میکنم.زیاد فکر نمیکنم وظیفه من چیه اون چیه 26ام سالگرد از ...

عالیه عزیزم..چقدر دیدن و شنیدن عشق تو جونا ادمو خوشحال و امیدوار میکنه 😍😍