2777
2789
عنوان

پسرمو زدم 😢😭😭😭😭😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 21 پست
وای من اینقدر از این کارا میکنم خدا بکشدم ولی بچمم بی نهایت شیطون وزبون درازه.  دیگه اعصاب ندا ...

😭😭داغونم ..وقتی نگاش میکنم اشکم میریزه ...اخه واقعا بیخودی زدمش .من ک حتی وقتایی ک خییییییییلی اذیت میکنه و گریه حتی دعواشم نمیکنم نمیدوتم چرا اینکارو کردم .خودمم شک شدم 😭😭😭

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم    من درکت میکنم واسه منم چند بار پیش اومده که حال خودم بد بوده و سر بچم خالی کردم  اشکال نداره پیش میاد مهم اینه که بعد از این خودتو کنترل کنی  من دو هفته پیش پسرمو کتک زدم، نیم ساعت نشسته بودم قاشق دارو دستم و اون نمیخورد  منم خودم مریض بودم  دو تا زدم تو گوشش صورتش قرمز شد بعدش بلند بلند گریه کردم  البته شوهرمم بود که منو هل داد، منم حامله و مریض  داد و بیداد سر شوهرم که تو اگه به من کمک کنی اینطوری نمیشه  خلاصه که میخوام بگم واسه همه پیش میاد

منم دو بار سر بچمچون نمیخابید داد زدم ولی دیگه دست رو قران گزاشتم تکرار نکنم.بچم شیش ماهشه.

منم بعدش رفتم دست کشیدم رو قران ک تکرار نکنم😢

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
😭😭داغونم ..وقتی نگاش میکنم اشکم میریزه ...اخه واقعا بیخودی زدمش .من ک حتی وقتایی ک خییییییییلی اذی ...

خوب اینجورمواقع من به بچه ام میگم چی خوشحالت میکنه وهرکار گفت براش انجام میدم. 

منم الان اندازه تو داغونم ومنتظرامدن همسرم بروتاپیک اخرمو بخون تابفهمی چی میگم. خیلی داغونم چشام خیسه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

حالا چند وقت پیش یه نامادری پیغام گذاشت از دست پسر شوهرم که تو سن ده سالگی جلو تلوزیون و از تنبلی نمیره دسشویی و جیش میکنه به تنگ اومدم همه ریختن سرش که از خدا بترس 

برای چی زن یه مرد بچه دار شدی و هزار زخم زبون دیگه 

ولی مادر بچه تو گوش بچه اش ام بزنه کسی شماتتش نمیکنه استارتر عزیز خوشبحال بچه ای که تو آغوش مادر بزرگ شه عشق مادر طوریه که کتکشم شیرینه بچه هم از مادر به دل نمیگیره عزیزم از مادرش ولی خودتو کنترل کن دیگه این کارو نکن .