2777
2789

آدم میرفت عزاداری نمیدونست گریه کنه وعزارداری کنه یا زنهارو تماشاکنه ماشالله همه مدل وهمه رنگ وروی تازه من تو عروسیا هم ندیده بودم از این مدل ها جدید بودن...

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹

هیسسسسس.الان ی عده روشنفکر میان میگن دل باید پاک باشه.حجاب مهم نیس😐😐😐😐😐😐

این روشنفکرا دقیقا همونایی هستن ک اگه یکی از همون زنا نگاه چپ به شوهرشون بکنه همونجا وسط خیابون شلوار طرفو میکشن رو سرش

مدل محرمه خواهر،،،،،از قافله عقبیم😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرمون.به.کارخودمون.با# شه بهتر نيست؟؟

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

اونا طرف‌های شمرن  😂😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اتفاقا خیلیا کم ارایش کرده بودن منکه ندیدم

شمام خودتو ناراحت نکن به خودشون مربوطه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

منم دیدم....ولی چیکار کنیم ب ما چه؟؟

من مسئولیت خودمو دارم.من آرایش نکردم و تیپ نزدم چون جاش نبود.حالا هرکی هرکاری کرده خودش میدونه و خدای خودش

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......