2777
2789
عنوان

آزمایش بتای من بعد از ۹ روز تاخیر

674 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ، این عکسه بی بی چکه من بعد از ۳ روز تاخیره، 

امروز که ۹ روز تاخیر دارم رفتم آز بتا دادم عددش ۱۲۵۰۰ بود، خداروشکر، فکر نمیکردم انقدر بالا باشه، ممکنه دوقلو باشه ؟ کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه با این عدد بتا؟

خدایا شکرت       

مبارك باشه عزيزم

در مورد سوالات چيزي نميدونم

الهي ك همه منتظراي بچه  ب ارزوشون برسن

خواهر شوهر من هم ني ني نازي خدا بهش بده

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

ما که تجربه نداشتیم ولی دعا میکنی منم یه بیبی چک مثل این ببینم خسته شدم انقد زل زدم تو بیبی چک تا یه حاله ببینم حداقل

خدایا شکرت که جوابمو دادی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ما که تجربه نداشتیم ولی دعا میکنی منم یه بیبی چک مثل این ببینم خسته شدم انقد زل زدم تو بیبی چک تا یه ...

عزیزم ایشالاشماهم هرچی زودتر نی نی دارمیشی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ما که تجربه نداشتیم ولی دعا میکنی منم یه بیبی چک مثل این ببینم خسته شدم انقد زل زدم تو بیبی چک تا یه ...

ایشالا خدا هرچه زودتر یه نی نی ناز بهت هدیه بده عزیزم

خدایا شکرت       
مبارکه دست راستت رو سر من سه سال و نیمه که نی نی میخوام برام خیلی دعا کن عزیزم میشه بگی چه علائمی د ...

ایشالا عزیزم دعا میکنم خدا به هرکی آرزوشه یه نی نی سالم بده زوده زووود

قبل موعدم فقط گاهی دل درد شبیه پریود اندازه ۱ دقیقه میگرفت و ول میکرد و نفخ شدید

الان یه کوچولو سینه هام حساس شده و صبح ها گاهی حالت تهوع دارم

خدایا شکرت       
ایشالا عزیزم دعا میکنم خدا به هرکی آرزوشه یه نی نی سالم بده زوده زووود قبل موعدم فقط گاهی دل درد شب ...

قربونت برم ایشالا که دعای شما در حق ما منتظرا مستجاب شه

یعنی قبل از اینکه بفهمی بارداری درد و حساسیت سینه نداشتی؟

قربونت برم ایشالا که دعای شما در حق ما منتظرا مستجاب شه یعنی قبل از اینکه بفهمی بارداری درد و حساسی ...

نه  من هیچ وقت قبل پریود هم سینه هام درد نمیکرد الانم قبل موعدم حس نمیکردم یعنی سعی میکردم به خودم هیچی تلقین نکنم

تازه الانم درد سینه هام خیلی کمه

خدایا شکرت       
نه  من هیچ وقت قبل پریود هم سینه هام درد نمیکرد الانم قبل موعدم حس نمیکردم یعنی سعی میکردم به خ ...

چه جالب 

علائم تو هر کسی متفاوته

ایشالا که صحیح و سلامت نی نی نازتو بغل بگیری 😍