2777
2789

اگه قصد بارداری داری به زودی بله

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز لکه بینی دارم از کی باید نزدیکی داشته باشم

کاملا باید بزاری پاک بشی بتات صفر بشه حداقل یک دوره از پری بگذره بعد اقدام کنی

من اوایل تیر ماه سقط داشتم اواخر ماه پری شدم تو مرداد هنوز رحمم تیر میکشید ببخشید واژنم درد میکرد اصلا به بارداری فکر نمیکردم 

فکر نمیکردم دردش از بین بره دیگه اما خداروشکر خوب شدم

اقدام کردم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
کاملا باید بزاری پاک بشی بتات صفر بشه حداقل یک دوره از پری بگذره بعد اقدام کنی من اوایل تیر ماه سق ...

بعد از پاک شدن کامل ازمایش بتا بدم؟قرص فولیک اسید مصرف کنم دوباره اخه بعد از سقط دیگه مصرف نکردم فقط دارم قرص اهن شبی ۱ عدد مصرف میکنم

بعد از پاک شدن کامل ازمایش بتا بدم؟قرص فولیک اسید مصرف کنم دوباره اخه بعد از سقط دیگه مصرف نکردم فقط ...

نه بعد از اینکه لکه بینیت از بین رفت برو آز بتا بده بیین چنده بیخودکی نرو سونو 

بتا بهترین راهه

آهن میخوری عالیه عزیژم