2777
2789
عنوان

لعنت به بی کسی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 37 پست
بله درسته الان نگرانی شدید من به خاطر همسرمه که حساسیت دارویی داره و تو خیابون حالش بد شده😢 دوستاش ...

یعنی آشنایی کسی نزدیکتون نیست؟ می تونی به اورژانس زنگ بزن آدرس اونجایی که همسرت هست بده تا بهش کمک کنن

آخی عزیزم منم سرما می خورم خیلی کم حوصله می شم اگه بدتون نمی آد توی خونه عنبرنسا دود کنید تا ریشه سر ...

بله مامانم زنگ زده همین رو میگه.راستش کمی ترسیدم که شاید خوب نباشه.اما حالا با وضعیت پیش اومده شاید این کار رو کردم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی آشنایی کسی نزدیکتون نیست؟ می تونی به اورژانس زنگ بزن آدرس اونجایی که همسرت هست بده تا بهش کمک ک ...

آشنا چند نفر هستن که از شانس ما همه سفر رفتن.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزيزم غصه نخور  خودت سعى كن غذا مقوى بخورى و دارى بخورى زودتر خوب بشى  به بچه هات هم ...

مرسی از لطفت مهربون😗

اخی عزیزم ان شالله زود زود خوب بشید ماهم ۴ نفریم بشدت سرما خوردیم درکت میکنم

ان شالله خدا کمک‌شما و همسرتون بکنه تا بتونید رو پاتون وایسید و بچه هاتون رو جمع کنید

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
اخی عزیزم ان شالله زود زود خوب بشید ماهم ۴ نفریم بشدت سرما خوردیم درکت میکنم ان شالله خدا کمک‌شما و ...

مرسی عزیزم ان‌شاءالله شما هم همیشه سالم و شاد باشید😗

واكسن فقط براى يك نوع ويروس  در صورتى كه ويروس هاى مختلف زياد هست  دور از جون شماها&n ...

وای استرس گرفتم برای واکسن زدن😓