امی_ماه مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 عنوان لعنت به بی کسی😔 | مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 37 پست سلام دوستای گلم.چند روزه که خانواده ۴ نفره ما همه سرما خوردیم.امروز کمی حال خودم بهتر شده بود که حال همسرم بشدت بد شد و خیلی بی حال.بدنبال مصرف آنتی بیوتیک که بهش حساسیت داشته.حالا رفته با ماشین بیرون و کنار خیابون حالش بد شده😢 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️ 1397/06/31 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliumjoon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 1870 بله درسته الان نگرانی شدید من به خاطر همسرمه که حساسیت دارویی داره و تو خیابون حالش بد شده😢 دوستاش ... یعنی آشنایی کسی نزدیکتون نیست؟ می تونی به اورژانس زنگ بزن آدرس اونجایی که همسرت هست بده تا بهش کمک کنن
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 آخی عزیزم منم سرما می خورم خیلی کم حوصله می شم اگه بدتون نمی آد توی خونه عنبرنسا دود کنید تا ریشه سر ... بله مامانم زنگ زده همین رو میگه.راستش کمی ترسیدم که شاید خوب نباشه.اما حالا با وضعیت پیش اومده شاید این کار رو کردم. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 یعنی آشنایی کسی نزدیکتون نیست؟ می تونی به اورژانس زنگ بزن آدرس اونجایی که همسرت هست بده تا بهش کمک ک ... آشنا چند نفر هستن که از شانس ما همه سفر رفتن. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 اصلا واكسن نزنيد هيچ وقت چرا؟ در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 عزيزم غصه نخور خودت سعى كن غذا مقوى بخورى و دارى بخورى زودتر خوب بشى به بچه هات هم ... مرسی از لطفت مهربون😗 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
liliumjoon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 1870 واکسن آنفلوانزا برای پسرم زده بودم سرمای خفیف می خورد و تب نمی کرد خیلی سبک تر سرما می خورد از این جهت خوبه چون تب برای بچها خیلی ضرر داره
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 چی بیش باد؟ عزیزم یه بار توضیح دادن در جواب عنوانم که لعنت بود گفتن. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18435 اخی عزیزم ان شالله زود زود خوب بشید ماهم ۴ نفریم بشدت سرما خوردیم درکت میکنمان شالله خدا کمکشما و همسرتون بکنه تا بتونید رو پاتون وایسید و بچه هاتون رو جمع کنید به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
مونا_بلا عضویت: 1394/03/18 تعداد پست: 11030 واكسن فقط براى يك نوع ويروس در صورتى كه ويروس هاى مختلف زياد هست دور از جون شماها عموى بابام چند سال پيش واكسن زد و فوت شد حدود ٥٠-٥٥ سالش بود من خودم ميترسم 🧿
liliumjoon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 1870 چرا؟ واقعا چرا دکتر پسر من خیلی حاذق و کاربلده اون پیشنهاد داده که حتما بزنیم مخصوصا برای مدرسه رفتن
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 اخی عزیزم ان شالله زود زود خوب بشید ماهم ۴ نفریم بشدت سرما خوردیم درکت میکنم ان شالله خدا کمکشما و ... مرسی عزیزم انشاءالله شما هم همیشه سالم و شاد باشید😗 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18435 مرسی عزیزم انساءالله شما هم همیشه سالم و شاد باشید😗 قربونت عزیزم به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 واكسن فقط براى يك نوع ويروس در صورتى كه ويروس هاى مختلف زياد هست دور از جون شماها&n ... وای استرس گرفتم برای واکسن زدن😓 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️