2777
2789

من بچه اولم ، ولی خیلی خیلی مختصر و کم میخوام بخرم ، اصلا هم حرف مردم برام مهم نیست، مهم کانون گرم خانواده ام ، من تا حالا سر کار میرفتم ولی از الان دیگه نه، سیسمونی هم خودمون میخواییم بخریم، نه خانواده ،ما میخواییم بچه دار بشیم یکی دیگه تو دردسر بیفته، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی حرفها همیشه تو ذهن ادم میمونه و ادم رو  ازار میده

ولی سعی کن هر کاری رو فقط برای دل خودت انجام بدی  گرنه هرچی هم بخری هستند بازم میگن اینو داشت اونو نداشت

ولی اگه به دل خودت باشه حرف بقیه برات  کم رنگ میشه

متنفرم از ینکه سیسمونیرو خانواده دختر بخرن اما فامیلی همسر توشناسنامه بچس من همش و کم کم خریدم دوسه ...

شوهر منم میگه بزار خودمون بخریم بچه خودمون مامانم میگه نه سرویس خوابش خودم میخرم مادرشوهرم میگه وظیفه مادرت بخر خودش حتی حاظر نیست یه جفت جوراب بخر میگه ما پول ندارم

بعضی حرفها همیشه تو ذهن ادم میمونه و ادم رو  ازار میده ولی سعی کن هر کاری رو فقط برای دل خودت ...

اره والا تو جهیزیه آدم میبین دیگه وی ها میگن دگه چه برس سیسمونی به نظرم آدم باید به دل خودش گوش کن 

منم خودم میگیرم با اینکه احساس میکنم مادرشوهرم دوست داره مامانم بخره همیشه هم میگم بهشون که خودم میگیرم وظیفه همسرمه اگه مامانم هم چیزی بده لطف میکنه وظیفه ای نداره با اینکه جاریام کلی سیسمونی آوردن اما برام مهم نیست