2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم چرا این مدلین؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 41 پست
پس مشکل شما اینه ....اولا بی بند و بار نیستن ..بعدم خواهرشوهر شما متاهل نبوده که خدایی نکرده خیانت ک ...

یعنی شوهر من بی بند و بار نیست؟!!راستش خیلی رو مخم بود میخواستم برم خونه پدریم بعدم واسه طلاق اقدام کنم حس کردم خیلی بی بند و بارن😔

استارتر عزیز شما چرا همه فکر و ذکرت خیانت شوهرت؟؟؟یعنی به شوهرت اطمینان نداری؟؟؟صبح هم یه تاپیک زدی شوهرم یه بار پس زدم نکنه خیانت کنه؟؟ من الان ۵ ماه باردارم و هیچ رابطه ای با همسرم ندارم و تا عید هم نخواهیم داشت ولی به همسرم خیلی اطمینان دارم یا حتی اگر خواهرش صیغه یا هرچی باشه من به شوهر خودم اطمینان دارم،من خودمم از صیغه خوشم نمیاد ولی مردم به دل من و شما زندگی نمیکنن صیغه از لحاظ شرع و قانون حلال و درست حالا هر چقدر هم که ما بدمون بیاد، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراا وقتی انقدر باهم فرق دارید از نظر فرهنگی و اعتقادی باهم وصلت کردید

قبل ازدواج نمی دونستم ... فقط شوهرم بهم گفت خواهرم اونجا ازدواج کرده الان به کسی نگو بعد که رسمی شد بگو که الان سه ساله و رسمی نشده و اینا رو تخت دو نفره تو ویدیو کال که نشونم داد مشخص بود باهم زندگی میکنن...

اگه صیغه خوندن هیچ گناهی نکردن 

اگه نخوندن گناهه👉

کی گفته صیغه زشته این حرف در اوردن برای اینکه بدون صیغه و محرمیت دختر و پسر با هم باشن 

خیلی ها دوست پسر و دختری که نامحرم باشن اشکال نمی بینن اما میگن صیغه نه😤😤😤

صیغه چیش زشته 🤔🤔

فقط ما برای ازدواج دائم میخونیم 

اما برای نامزدی یا ازدواجی که از هم مطمن نیستند اما نمیخوان حتی خوردن دستشون به هم باعث گناه بشه صیغه مدت دار همون موقت میخونن

یعنی شوهر من بی بند و بار نیست؟!!راستش خیلی رو مخم بود میخواستم برم خونه پدریم بعدم واسه طلاق اقدام ...

چرااا شما فکر میکنید که شما خوبید و دیگران بی بند و بار ...شما مسئول سنجیدن اعتقادات دیگران نیستی و مامور به زور بردن دیگران به بهشت هم نیستی ....شما اگه اسلام رو قبول دارید برید بخونید که غیبت پشت سر دیگران و تفحص و جستجو در زندگی دیگران به شدت نکوهش شده شما فقط از اسلام حجابشو یاد گرفتی ؟؟؟بعدم شمااا نباید با این خانواده وصلت میکردی نباااید

شما خودت الان دراومدی به شوهرت میگی بی غیرت!

نترس به شما نمیرسه، شوهر شما اگه اهل دوس دختر گرفتن باشه که احتیاج نداره ی دوست پایه کنارش باشه خودش میتونه دوس دختر بگیره اگر هم اهلش نباشه 10 سال هم بره تنهایی آمریکا زندگی کنه نمیره دنبال این چیزا، شما هم گیر الکی داری میدی هم به شوهرت اعتماد نداری، هم اینکه خب میگن دوس دختر داشته کلی خب شما چرا ناراحت میشی کاری به شما ندارن،

اونا براشون جا افتاده، کسی که تو خارج زندگی میکنه اینقد همیشه جلو چشمش هست که نگاه بد به کسی نمیکنه، بعدم اگه منظورت ازدواج سفید خب الان خیلی ها اینکارو میکنن ،من خودم اینکارو نمیکنم چون خوشم نمیاد خونوادهم قبول نمیکنن مطلقا ولی کسایی که این کارو میکنن به نظرم اشکالی نداره اصلا اگه کسی بخواد این کارو بکنه!

من فک میکنم شما ی مقدار حسودی میکنی !

اگرم فک میکنی وارد خونواده بی بند و باری شدی ممکن دامن شمارو هم بگیره اولا اینچیزا که گفتی دلیل بر بی بند و باری نیست بعدشم اگه دیدی اوضاع خرابه خودت و شوهرت رو بکش کنار!

ببخشید رک صحبت کردم!

شما خودت الان دراومدی به شوهرت میگی بی غیرت! نترس به شما نمیرسه، شوهر شما اگه اهل دوس دختر گرفتن با ...

نه ممنون ک انقد خوب توضیح دادی...نمی دونم چون من قبلا شوهرم زیاد دوست دختر داشته الانم محیط کارش جوریه هم همکار خانم هم مشتری خانم میتونه داشته باشه اعصابم ریخته به هم

نه ممنون ک انقد خوب توضیح دادی...نمی دونم چون من قبلا شوهرم زیاد دوست دختر داشته الانم محیط کارش جور ...

ببین مقدار زیادی حساس شدی، 

یبار با زبون خوش و نرم و آروم به شوهرت بگو این حرف خونواده ت که هی میگن دوس دختر داشتی دوس دختر داشتی منو خیلی ناراحت میکنه من خودم میدونم اینو و برام اهمیتی نداره چون این مربوط به گذشته ست و الان تو شوهر منی من به تو اعتماد کامل دارم ولی این حرف اونا منو ناراحت میکنه اگه ممکن لطفا بهشون بگو نگن، عزیزم!

بابت همکار و مشتری هاش هم الان دیگه دوره زمونه ای نیست که بشه مردها و زنهارو جدا کرد مگه کارهای خیلی خیلی حساس و مردونه مثل کار معدن و کارای عمرانی تو بیابون و این چیزا وگرنه همه سرکارشون با جنس مخالف خودشون سر و کار دارن، حساسیت الکی نشون نده شوهرت رو هم حساس میکنی یکاری نکن خودت با دست خودت باعث بشی خدایی نکرده این چیزا بیاد تو ذهنش، تیشه نزن به ریشه زندگی خودت!