2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه چی عالیه،،فقط اون خط آخر احتمال زیاد یع چسبندگی جزئی داشتی که چون درد کشیدی حتما باز شده،،انشاالله به زودی زود باردار میشی 🙏

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

کاملا نرمالی.مشکل لوله نداری عزیز

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
خوبه گلم دکترش مرد بود

ن زن بود. ببین خط آخرش نوشته موقع خروج ماده حاجب گرفتگی دارم ب نظرت بخاطر همین درد داشتم؟

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

عزیزم مشکلی نداری انگار یکم چسبندگی بوده که باز شده 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
ب نطرم همه چی نرماله ب جز اون دردی ک اخرش نوشته تخصیصش و ندارم ولی فک نکنم چیز نگران کننده ای باشه

آره نوشته موقع خروج ماده حاجب درد و گرفتگی اندکی داشته. خیلی نگرانم تا برم دکتر از غصه دق میکنم

عزیزم همه چی عالیه،،فقط اون خط آخر احتمال زیاد یع چسبندگی جزئی داشتی که چون درد کشیدی حتما باز شده،، ...

اگ باز نشه چی؟

آره نوشته موقع خروج ماده حاجب درد و گرفتگی اندکی داشته. خیلی نگرانم تا برم دکتر از غصه دق میکنم

نگران نباش انشالله چیزی نیست...خب عکس رنگی واسه بررسی چسبندگی لوله هاست ک اگه باشه با تزریق اون مایع باز میشه نگرانی نداره.. البته من عکس رنگی نگرفتم تا حالا ولی انشالله چیزی نیس نگران نباش

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
ن زن بود. ببین خط آخرش نوشته موقع خروج ماده حاجب گرفتگی دارم ب نظرت بخاطر همین درد داشتم؟

درد چی منم دوهفته پیش عکس رنگی گرفتم میگن اگه لوله بسته باشه وقتی مایه حاجب میزنه درد داره برا من نداشت

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢