2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟

354 بازدید | 26 پست

سلام خانوما، یه دوسه ساعتی با شوهرم رفته بودم بیرون وقتی برگشتم دیدم مادرشوهرم خونه رو تمیز کرده وسیله هارو هم جابه جا کرده وای خدایا من نمیگم کار بدی کرده دست درد نکنه ولی شاید من نخوام وسیله رو جابه جا کنه یه اطلاعی میدادی حتی تو اتاقمم اومده میزآرایشم یه جوردیگه چیده آخه من چیکارکنم که این خانوم خیلی ببخشید کرم وسواس داره همیشه جارو همیشه گردگیری واییی نمیتونه یه جا بشینه لابد میگه عروسم تنبله اصلا" مهم نیست آدم چقدر میتونه وسواس داشته باشه به نظرتون چیکارکنم ؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

اگه همیشه پیشتونه در اتاقتو قفل کن

اگه سالی ماهی به بار میاد تحمل کن اونم گناه داره دست خودش نیست یه بیماریه دیگه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وسواس ؟ اصلا ی مورد دیدم نمیتونم بگم تا چ حد وسواس ممکنه ادم داشته باشه 

در حدی ک ب مادرش بگه تو ب وسایل کثیف خوردی نیا خونه م مارو کثیف میکنی 😲

عیب نداره بزار سر جاش وسیله هاتو . مهم نیس هرچی بگه . خودشو بقیه میدونن ک وسواسیه دیگه

اگه همیشه پیشتونه در اتاقتو قفل کن اگه سالی ماهی به بار میاد تحمل کن اونم گناه داره دست خودش نیست ی ...

آره تحمل میکنم نه اومدن خونمون مهمونی همینجوری ولی خب من بدم میاد حتما" پیش خودش میگه چقدر تنبلم خخخخخ

این چیزارو خودت و با روی خوش نشون بده و بگو مادر دستت درد نکنه اما به شپهرت اروم بگو که بهش بگه  شاید خانم من دوست نداشته باشه وسیله جابه جا بشه لطفا شما دست نزنید اذیت نکنید خودتون و البته طوری که ناراحتم نشه ذکر کنه که شما هم چیزی نگفتید و از طرف خودش میگه

وسواس ؟ اصلا ی مورد دیدم نمیتونم بگم تا چ حد وسواس ممکنه ادم داشته باشه  در حدی ک ب مادرش بگه ...

خب منم نمیگم کار بدی کرده دستش درد نکنه ولی بدون اطلاع هرکاری میکنه شاید من یه چیزی رو قایم کردم نمیخوام اون ببینه میره وسیله هارو میریزه بهم مرتب میکنه میبینه دیگه 

این چیزارو خودت و با روی خوش نشون بده و بگو مادر دستت درد نکنه اما به شپهرت اروم بگو که بهش بگه &nbs ...

گفتم به شوهرم همه بچه هاشم بهش میگن فایده نداره دیگه منم برام مهم نیست زدم به بیخیالی

2790
2778
2791
2779
2792