2777
2789
عنوان

عفونت

62 بازدید | 7 پست

بچه ها ترشح معمولیه یا میتونه عفونت باشه؟؟چ علائمی داره عفونت میشه بگید

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

ترشح اگر بی رنگ و چسبناک باشه کاملا طبیعیه که نزدیک به دوران تخمک گذاری و قاعدگی مقدارش بیشتر میشه 

اما اگر همراه با سوزش خارش و بوی نا مطبوع باشه و به شکل پنیری و سفید باشه نشانه عفونت هستش

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ترشحات رنگی...سبز یا زرد و سوزش و خارش...

من ترشح سفید رنگ دارم خیلی مخصوصا ک لباس زیر تنگ میپوشم سریع کثیف میشه اینم میتونه باشه؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ترشح اگر بی رنگ و چسبناک باشه کاملا طبیعیه که نزدیک به دوران تخمک گذاری و قاعدگی مقدارش بیشتر میشه&n ...

ن رنگیه ن سوزش دارم نا خارش و ن بو میده فقط پنیری شکله

منم خیلیییییی دارم...اذیتم میکنه..ولی چون کمی رنگی بود دکتر گفت از عفونته پماد واژینال داد بهتر شدم. ...

باردار نیستم گلم تیکرم ماله چیز دیگس

ن رنگیه ن سوزش دارم نا خارش و ن بو میده فقط پنیری شکله

برای عفونت لازم نیس همه ی نشونه ها رو با هم داشته باشید 

بهداشت رو بیشتر رعایت کنین خودتون رو کامل از جلو به عقب خشک کنید لباس زیرتون رو زود به زود عوض کنید و اون رو با صابون بشورید خودتون رو فقط با آب خالی شست و شو بدید و از ماده خاصی استفاده نکنید مصرف مواد پروبیوتیک مثل ماست رو هر روز در برنامه غذاییتون بزارید و از درمان های سر خود استفاده نکنید 

و ترجیحا به پزشک زنان مراجعه کنید تا از وجود یا عدم مشکل مطمین شید

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم