سلام خانما. کسی بوده جنینش بریچ بوده باشه و مامای خونگی یا دکتر براش بچرخونتش؟ خطرناکه؟ تو هفته چندم بودین؟ من فردا میرم هفته۳۶ میخوام مامای خانگی اگه شد برام بچرخونه؟
لطفا کسی اگر اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم بگه.
منم خیلی پیاده روی کردم ولی امروز ک رفتم بهداشت معاینه کرد گفت سرش هنوز بالاست...من برای شما دعا میک ...
ان شاالله عزیزم.ان شاالله طبیعی و به سلامت زایمان کنی.من سزارین دوست ندارم.طبیعی درد کاملش که از بین بره مخصوصا منکه حساسم فوقش دو ماهه،نمیتونم تصور کنم شکمم برش خورده😰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خواهش میکنم اگر پیامم رو دیدین جواب بدین آیا بچتون چرخید ؟؟ بچه منم سربالا ...
سلام اول که بریچ بود بعدش فک کنم هفته ۳۹ اینا بود که فهمیدم چرخیده و خیلی خوشحال شدم که میتونم طبیعی بیارم من وقتی فهمیدم بریچه هر روز صبح سعی میکردم پیاده روی داشته باشم و دعا و قرآن تو گوشیم میزاشتم زیر شکمم نگه میداشتم آخه تو اینترنت خیلی گشتم برای چرخیدن بچه نوشته بود مثلا بچه به صدا واکنش میده و سرش به طرف صدا میچرخه یا مثلا چندتا ورزش گذاشته بود ولی میگفتن معمولا تا آخر هفته ۴۰ احتمال چرخیدن وجود داره حالا نمیدونم بخاطر این کارای من چرخید یا کلا خودش چرخیده با اینکه خیلی خوشحال بود برای طبیعی حتی اینکه چرخیده بود ولی بازهم سزارین شدم چون ضربان قلبش موقعی که ۶سانت باز شده بودم ضعیف شده و هم وزنش ۴۲۰۰ بود و خیلی هم باد داشت دیگه گفتن خطرناکه بخوای بیشتر صبرکنی بردنم سزارین اورژانسیم کردن