2777
2789
عنوان

جنین بریچ

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 21 پست
منم خیلی پیاده روی کردم ولی امروز ک رفتم بهداشت معاینه کرد گفت سرش هنوز بالاست...من برای شما دعا میک ...

ان شاالله عزیزم.ان شاالله طبیعی و به سلامت زایمان کنی.من سزارین دوست ندارم.طبیعی درد کاملش که از بین بره مخصوصا منکه حساسم فوقش دو ماهه،نمیتونم تصور کنم شکمم برش خورده😰

ان شاالله عزیزم.ان شاالله طبیعی و به سلامت زایمان کنی.من سزارین دوست ندارم.طبیعی درد کاملش که از بین ...

منم همینطور دوست ندارم .ب نظر من با طبیعی همه دردات میره ولی سزارین درسته اولش راحته ولی بعدش درد داره من بارداری اولمم هست دوست دارم طبیعی باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور دوست ندارم .ب نظر من با طبیعی همه دردات میره ولی سزارین درسته اولش راحته ولی بعدش درد دا ...

سلام عزیزم 

خواهش میکنم اگر پیامم رو دیدین جواب بدین 

آیا بچتون چرخید ؟؟

بچه منم سربالاعه 

یه دور بند ناف هم دور گردنشه

شنبه وقت دکتر دارم خیلی نگرانم

سلام عزیزم  خواهش میکنم اگر پیامم رو دیدین جواب بدین  آیا بچتون چرخید ؟؟ بچه منم سربالا ...

سلام اول که بریچ بود بعدش فک کنم هفته ۳۹ اینا بود که فهمیدم چرخیده و خیلی خوشحال شدم که میتونم طبیعی بیارم من وقتی فهمیدم بریچه هر روز صبح سعی میکردم پیاده روی داشته باشم و دعا و قرآن تو گوشیم میزاشتم زیر شکمم نگه میداشتم آخه تو اینترنت خیلی گشتم برای چرخیدن بچه نوشته بود مثلا بچه به صدا واکنش میده و سرش به طرف صدا میچرخه یا مثلا چندتا ورزش گذاشته بود  ولی میگفتن معمولا تا آخر هفته ۴۰ احتمال چرخیدن وجود داره حالا نمیدونم بخاطر این کارای من چرخید یا کلا خودش چرخیده  با اینکه خیلی خوشحال بود برای طبیعی حتی اینکه چرخیده بود ولی بازهم سزارین شدم چون ضربان قلبش موقعی که ۶سانت باز شده بودم ضعیف شده و هم وزنش ۴۲۰۰ بود و خیلی هم باد داشت دیگه گفتن خطرناکه بخوای بیشتر صبرکنی بردنم سزارین اورژانسیم کردن

سلام اول که بریچ بود بعدش فک کنم هفته ۳۹ اینا بود که فهمیدم چرخیده و خیلی خوشحال شدم که میتونم طبیعی ...

بسیار ممنون بابت توضیحات کاملتون.

خدا فرزندتونو براتون حفظ کنه ان شاالله 🌹🙏🌹