2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم . کیتم مثبت بود علائم پریود دارم . اگه پریود شدم این ماه همسرم آزمایش میده😞

عزیزم منم همه ی این راه ها رو رفتم. ۴ماه شد حامله نشدم و هر ماه گریه میکردم که من بچه دار نمیشم. دیگه افتادم تو کار آزمایش خودم شوهرم ولی هیچ مشکلی نبود.  شد ۸ماه و من حامله نشدم. دقیقا ماه ۸ که بیخیال علائم و اینکه چند پریود هستم شدم . فقط اون ماه کیت گذاشتم و اقدام کردم دیگه بیخیال بود انگار مطمئن بودم اون ماه حامله نمیشم. ولی در کمال ناباوری شدم. تو ام میخوای زود نتیجه بگیری روی بارداری و علائمش فوکوس نداشته باش و بعد از  کیت نشمار روز چند پری هستی مطمئنم زود جواب میگیری. 

خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏
ببخشید چجوری ازکیت استفاده میکنید

دستورشو نوشته . هر بسته 5 تا توش هست . من از دو سه روز قبل از روزی که میدونم تخمک گذاریمه شروع میکنم که روزش از دستم نره ساعت 12 ظهر بهترین زمانه . ادرار میریزی تو ظرف یکبار مصرف کیت رو تا جایی که مشخص کرده 3 تا 5 دقیقه میزاریش داخلش . من وقتی مثبت میشه تو 1 دیقه اول هر دو خط پررنگ میشه

قیمت کیت چنده؟

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم