2777
عنوان

تیروئید بالا

101 بازدید | 9 پست

سلام شب همگی بخیر 

من ۳۵ هفتمه و آزمایش تیروئید دادم باید ۵/۲ باشه ولی ۵/۷ هست مال من کسی میدونه با این تفاوت واسه بچه‌مشکلی پیش‌میاد ؟ ۱هفته اس هرچی میخوام با دکترم تماس بگیرم‌منشیش جواب درست نمیده بهم نگران بچم هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تیروئید کم کار داری و باید دارو مصرف کنی 

دارم دارو مصرف میکنم از بچگی و جالبه که مریض چند ساله دکتر هستم و ایشون‌گفتن به خاطر اینکه سنگین شدی و اواخر بارداریت هست مطب‌نیا و از طریق تل.گرا م برام جواب ازمایش رو بفرست اما حالا منشی ایشون نه تو ت-ل-گ-ر-ا-م به دکتر ازمایش ر  نشون میدن نه وقت حضوری 

دارم دارو مصرف میکنم از بچگی و جالبه که مریض چند ساله دکتر هستم و ایشون‌گفتن به خاطر اینکه سنگین شدی ...

بهتر ه هر طوری شده به دکتر مراجعه کنی و آزمایشتو نشون بدی تا دوز داروهاتو بالا ببر چون تیروئید رو مغز اعصاب بچه اثر داره

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
ایشالا  خیلی دلم شور بچم رو میزنه با اینکه حرکتاش خوبه و چیز غیر عادی نیست تو شرایطم ولی خب تیر ...

ان شالله هیچی نیست عزیزم

چون چند دهم تغییر کرده

برو پیش دکترت

اگ نبود برو پیش ی دکتر دیگه

فقط بخاطر اینکه خیالت راحت شه

چون استرس خوب نیست نه برا بارداریت نه برا تیروئیدت

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

سه شنبه وقت دکتر زنان دارم به نظرتون تا سه شنبه صبر کنم مشکلی پیش میاد ؟ ایشون هم‌میتونه کمک کنه دیگه درسته؟ آخه من دکتر تیروئید مطمئن از کجا پیدا کنم الان