2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

80 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من یه چند روزی هست دارم از کرم روشن کننده مدیلن استفاده میکنم ولی از دیشب تا حالا روی گونه هام قرمز شده و داره میسوزه ميخواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم این حالت موقتی هست یا مصرفش رو قطع کنم ممنون میشم کمکم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم باشه حالا باید چکار کنم دکتر داده گفت هر شب بزار سه ساعت رو صورتت باشه بعد بشور یعنی دیگه نز ...

خب لایه بردار مکانیزمش همینه 

ماسک لایه بردارم که میزاری قرمزی داره بعدش که موقته مثلا یکساعت 

اینم لایه برداریش قویه لابد که اذیت میشی

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
هرشب نباید بزنی..هفته ای یکی دوبار.اگ جای گرم هم زندگی می کنی فعلن دس نگه دار تا هوا خنک بشه

رفتیم مسافرت صورتم آفتاب سوخته شد دکتر اینو داد ولی لکه های آفتاب سوختگی بره داره بدتر قرمز ميشه و میسوزه یه جا تو نت خوندم گفت تا دو هفته طبیعیه بعد پوستت عادت میکنه

رفتیم مسافرت صورتم آفتاب سوخته شد دکتر اینو داد ولی لکه های آفتاب سوختگی بره داره بدتر قرمز ميشه و م ...

از مرطوب کننده استفاده کن  دکتر به من داده بود چون لایه بردار صورتو قرمز وحساس میکنه

خب لایه بردار مکانیزمش همینه  ماسک لایه بردارم که میزاری قرمزی داره بعدش که موقته مثلا یکساعت& ...

نمیدونستم اینطور میشم همین جا سوال کردم دوستان گفتن ما یکسال استفاده میکنیم خیلی خوبه ولی واسه من سه روزه پوستمو داغون کرد