2777
2789
عنوان

درامدخانگی

409 بازدید | 28 پست

سلام خانوما کسی هست اینجاکه ازطریق کارای خونگی درامدداشته باشه؟ممنون میشم اگه نظروتجربتونو اینجابگید

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. كجا هستى عزيز اگه اشكال نداره بپرسم؟

سلام.کرمان هستم

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

منم دنبال خیاطی رفتم ولی نصفه و نیمه ولش کردم چون خیلی دقت وحوصله میخواد.عروسک نمدی هم درست میکردم چندوقت خرده ریزه فروش داشت زیادنبود.خودم علاقم به کارهنره ولی نمیدونم چیکارکنم   

مرسى كه گفتين من براى تهران كار آشپزى داخل منزل سراغ دارم عزيز

ممنون که جواب دادین.اره شنیدم درمورداشپزی داخل خونه ولی توشهرای کوچیکترجواب نمیده

گلم تو خونه کار میکنی؟ قیمتهات چطوریه؟ کدوم سمته تهرانی

بله خونگی کار میکنم خودم طراحی میکنم و خودم هم میدوزم راستش سعی کردم که قیمتهام منصفانه باشه و تو این اوضاع اقتصادی بالا نباشه.من سمت غرب هستم منتهی الان مسافرتم عزیزم.ان شاالله برگردم اگه دوست داشته باشین یه تاپیک میزنم و عکساشونو میذارم.البته از قوانین اینجا اطلاع ندارم،میتونم اینکارو انجام بدم؟