2777
2789

تا هفته ده

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله قطع ناگهانیش خوب نیست دربارداری بعدم باید حتما بری دکتر روش کم کردن دوزشو بهت بگه بنابه مقداری گه مصرفت بوده

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

من تخمدان پلی کیستیک داشتم متفورمین میخوردم اما چون این قرصا وزنو کم میکنه و منم لاغر بودم دکترم دیگه تجویز نکرد یکسال بود مصرف میکردم روزی یدونه ولی تاثیری نداشت واسم

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

نی نی دارین😍😍؟؟؟؟

باید برین دکتر بگه شاید بگه ادامه بدین تو نی نی سایت خوندم بعضیا بعدشم میخوردن ولی من خودم از ماه قبلش یک روز میخوردم ۱۰روز نه بعدشم اصلا نخوردم

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
آره عزیزم ۹ماه منتظربودم به دکتر دسترسی ندارم الان 

از دکترای سایت بپرسین جواب میدن بهتون 

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
بله قطع ناگهانیش خوب نیست دربارداری بعدم باید حتما بری دکتر روش کم کردن دوزشو بهت بگه بنابه مقداری گ ...

الان به دکترم دسترسی ندارم مقداری که دکتر تجویز کرده بود تمام شده

الان به دکترم دسترسی ندارم مقداری که دکتر تجویز کرده بود تمام شده

ببین منم قبلا میخوردم ولی دقیقا سه هفته بود تموم شده بودو نخوردم که فهمیدم باردارم به دکترم که گفتم گفتش ما معمولا تا هفته ده ادامه میدیم ولی شما چون از اول نخورده بودی دیگه نخور...حالا توام باید بپرسی 

ببین منم قبلا میخوردم ولی دقیقا سه هفته بود تموم شده بودو نخوردم که فهمیدم باردارم به دکترم که گفتم ...

واسه همین پرسیدم پس باید برم دکتر ممنون آخه میخاستم تا واسه تشکیل قلب نرم