امروز داداشم اس ام داد جنسیت بچمو پرسید وقتی فهمید دختره گفت عیب نداره؛خیلی دلم شکست مگه دختر داشتن عیبه؟تازه من بچه اولمه البته همه میگفتن از علایمت پسر داری تا الان به هر کی گفتم با حالت دلسوزی نگام کرده و یا گفته عیب نداره یا گفته ایشالا بعدی پسر میشه بخدا من خودم عاشق دخترم مگه دختر چشه؟؟دلم خیلی گرفته دو سه روزه واقعا اعصابم خرده😢😢
همین دختر من تو کل فامیلای شوهرم که پسر پسر میکنن سره وخیلی موفق همه هم دخترمو تحسین میکنن پسراشون که بی عرضه دختراشون هم پونزده سالگی میفرستن خونه شوهر
من دوتا دارم تو این شرایط مزخرف کشور بعضیا بهم میگن برو تعیین جنسیت یه پسرم بیار یا میگن کاش دومیت پسر میشد دیگه لازم نبود بچه بیاری 😕 انگار الان لازمه بیارم. اگه مامان بابام اینجا نبودن با پای پیاده هم شده مهاجرت میکردم خودمو نجات میدادم حالم از این کشور مردسالار پرهرج و مرج بهم میخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.