2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 52 پست

داداش منم به من می‌گفت کاش پسر می آوردی. ولی از بدجنسی نمی‌گفت. می‌گفت پسر بشه با خودم ببرمش فوتبال استخر کشتی بگیرم و اینا. ولی الان جونش برای دختر دومم میره. خودشم دختر داره الان. به همسرم میگفت اوایل فهمیدم بچه دومتون دختره به خانومم گفتم خواهر منم دخترزاست ها خانومم گفته این چه حرفیه گناه داره الان خودم دختر دارم میفهمم چقدر نعمته 

تو هم دلگیر نشو منظوری نداشته بنده خدا. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعن؟ ما اصلا ازین چیزا نمیگیم به کسی که دختر داره خیلی هم خوشحال میشیم براش. خودم هم دوس داشتم بچم دختر می بود. وقتی تو سونو فهمیدم پسر ناراحت شدم یه کم

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

اینا از اعتقادات قدیمیهاست که هنوز مونده منم اولیم دختره دومیم هم دختر خواهر شوهرم گفت کاش که پسر بود نگفت سالم باشه بهم بر خورد دختر خاله شوهرم با شوخی گفت شما عرضه پسر اوردن ندارید والله شوهراتون باید طلاقتونو بدن زنداداش خودشم میگفت

به منم همین حرفارو زدن من ۳قلو سه تا دختر باردار بودم هرکس میفهمید میگفت کاش یکیش پسر بود خیلی دلم ...

چی شد بعد؟ یکیشون از دنیا رفت؟ از امضاتون فهمیدم. چقدر سخت بوده سه قلو

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
خب باید ب همشون بگی عاشق دختر هستی

اطراف من ب جز خودمون همه پسرين مادر شوهر مامانم ك مادر بزرگمه با كنايه ميگه اينا دختر پرستن خانومه پسر عموم ميبينه ما زياد ذوق ميكنيم برا دختر يبار با ى حالتى گفت همه اونايى ك ميگن دختر دوست دارن دروغ ميگن😑 تفكرشون همينه خواهر حالا تو هر چى ذوق مرگ بشى برا دختر اونا همون جور ك خودشون هستن فكر ميكنن توام پسر دوستى🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍💋‍👩خواهرى ميشه لطفا براى حاجتم صلوات بفرستى💚💚💚اون كه هواتو داره مراقب دل منم هست  مراقب منم هست   
چی شد بعد؟ یکیشون از دنیا رفت؟ از امضاتون فهمیدم. چقدر سخت بوده سه قلو

اره قل اولم ۸ روز بعد از تولدش فوت کرد 

اره خیلی سخت بود خیلی دلم میخواست اون همه زحمت کشیدم سه تاشونم الان پیشم بودن ولی قسمت نشد

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
اره قل اولم ۸ روز بعد از تولدش فوت کرد  اره خیلی سخت بود خیلی دلم میخواست اون همه زحمت کشیدم س ...

الاهی  

فامیلای شوهرم لرن ببخشید قصد توهیین ندارم بینهایت پسر پرستن یکی که بچه اولش پسره میگن ایشاللاه دومیت هم پسر باشه حتی سومی رسمشونه برای پسر هفتم اش رشته میپزن برای اینکه رشته درازه ادامه داربشه یعنی همش پسر بیاد ولی پشت سر دختر اش بلغور که کوتاه شه یعنی دختر دیگه نیاد اگه پسر بشه کل داهاتو شیرینی میدن دیگه حالم بهم میخوره