2777
2789
عنوان

مسئولیت پذیری....

759 بازدید | 13 پست

چقد ادمای مسئولیت پذیز کم شدن تو جامعه، من دوساله معلمم، پارسال یه مستخدم داشتیم که شاید تا آخرسال سرجمع دوبارم کلاسو درست جارو نزد، پشت پنجره ها همیشه خاکی و خلی بود و مجبورا خودم تمیز میکردم گاهی..... فقط یه دوتا چایی میریخت که اونم از بس لیوانا کثیف بود نمیشد چاییشو خورد گاهی وقتا.... 

امسال مدرسم عوض شد، رفتم تو یه کلاس که انگار توش بمب ترکیده بود، به مدیر گفتن به مستخدم بگه کلاسو تمیز کنه، که مستخدمه یه طی دستش گرفت و چهارتا اینور اونور کشید که بیشتر همه جا گلی تر شد، دیوارا هم که تا نصفه کاشی بود پر از چرک بود که مجبور شدم با شوهرم سه چهار ساعت کلاسو تمیز کنم، مستخدمه هم گذاشت رفت نماز جمعه، مدیرمون گفت من میخوام زنمو ببرم نماز جمعه و رفت، اخر خودم درو قفل کردم و کلیدو رفتم بهش دادم.... 😐😐😐😐

شمام از اینجور آدما دیدین؟؟ چه برخوردی کردین؟ با در نظر گرفتن اینکه کارتون هم پیشش گیر باشه

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوخیییی چه معلم عشقی هستی تو😍😍موفق باشی گل بانو

ممنون عزیزم، لطف داری ولی قدر نمیدونن 

حتی خدا هم قدر کارامو نمیدونه، با اینکه خیلی از مادرای سال قبلم میگن دعات میکنیم اما بازم به بزرگترین خواسته این روزام که بچه سالمه نمیرسم

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

لابد از حقوق شون راضی نیستن بیچاره ها.

وقتی هرچی میدویی به هیچ جا نمیرسی بایدم انگیزه و مسعولیت پذیری زیر صفر بشه. 

یه کم درکشون کن. خانم معلم که همیشه شیک و تمیز میری سرکلاس یه روز بشین پای درد دل این مستخدم که باید از صبح تا شب آشغال های دیگران رو تمیز کنه بعدا بهش حق میدی. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

ممنون عزیزم، لطف داری ولی قدر نمیدونن  حتی خدا هم قدر کارامو نمیدونه، با اینکه خیلی از مادرای ...

با این دل مهربونی که داری شک نکن یه وقتی بهت نی نی میده که بهترین موقع باشه😇😇خدا که بخیل نیس به هممون میده منم توی لیست انتظارم

باریکلا به شما

عاشق ادمهای منظم و مسئولیت پذیرم

خودم هم شدیدا رو این مساله حساسم

متاسفانه اغلب ادمهای جامعه ما بی مسئولیتن وگرنه اوضاع اینجوری نبود

یعنی حداقل تو کار خودشون هم دقت و حوصله به خرج نمیدن چه برسه به چیزای دیگه

اینکه میگن حقوقمون کافی نیست توجیه خوبی نیست برای تنبلی. چون اگه اون ادم نمیتونه با اون درامد، اون شغل رو بپذیره بهتره از اولش قبول نکنه. چون خیلیا هستن که با همون میزان درامد حاضرن کارشونو درست انجام بدن.

برای من بی نهایت پیش اومده چون سالها شاغل بودم

و البته همکارام هم معتقدن خیلی سختگیرم تو کار!!!

در صورتیکه به نظر من اونا بی نظم و سر به هوا هستن

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
ممنون عزیزم، لطف داری ولی قدر نمیدونن  حتی خدا هم قدر کارامو نمیدونه، با اینکه خیلی از مادرای ...

شک نکن خدا حاجت دلت رو هم به وقتش میده

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

نمازش بخوره تو کمرش

تو کشور ما هیشکی کارشو درست انجام نمیده...

اما آفرین به شما که به فکر تمیزی محیط کارت هستی...موفق باشی

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤

یه کلیپ دیدم تو چین بود گمونم

بچه ها بعد از کلاس باید همه جا رو تمیز میکردن

در مورد راهکارهای افزایش مسئولیت پذیری چه می‌دانید؟ مسئولیت پذیری یکی از ویژگی‌های اکتسابی انسان‌هاست. در واقع می‌توان گفت این ویژگی نوعی مهارت شخصی است و هیچ کس از ابتدای تولد با مسئولیت یا بی‌مسئولیت به دنیا نمی‌آید؛ بلکه در مسیر رشد و کسب تجارب به واسطه اعضای خانواده، دوستان، مدرسه و... به مرور پرورش می‌یابد و نیازمند آموزش و تمرین است. عدم مسئولیت پذیری در طول زندگی می‌تواند منجر به مشکلات زیادی شود. برای مثال بسیاری از طلاق‌ها به واسطه نبود همین خصلت اتفاق می‌افتند. 

سلام دوستان یه دوره شرکت کردم فوق العاده بود، از این رو به اون رو شدم، منی که یه زن ترسو کم حرف و بی اعتماد به نفس بودم رو تبدیل کرده به یه زن قوی و جسور و با اعتماد به نفس بهتون پیشنهاد میکنم این دوره بی نظیر رو از دست ندین، اسم دوره زن کاریزما تو کانال تلگرام ارائه شده

@ZEEENDEGY این تلگرامشونه

اینم اینستاشون @mindandlove1