2777
2789
عنوان

تزیین کلاسم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 37 پست
چه قدر معلم های خوب میبینم تاحالا نشنیده بودم معلم بره کلاس تزئین کنه همیشه اولیا این کارو انجام مید ...

تازه من و شوهرم از ده صبح تا دو بعدازظهر داشتیم دیوار میسابیدیم، از بس کلاس کثیف بود و مستخدم بیخیال و بی توجه به مسئولیتش‌،دوتا طی کشید اینور اونور و گفت من میخوام برم نماز جمعه و رفت...

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استان یزدم عزیزم گاهی افغانیا خیلی خیلی باهوشتر و مودب تر از بچه های خودمونن عزیزم‌ نگران نباش

زن داییم سرایدار مدرسه وزیری یزد هستش 

موفق باشی

حالت همیشه خش خش خش باش 

تهران شهرستان شهریار 

زن داییم سرایدار مدرسه وزیری یزد هستش  موفق باشی حالت همیشه خش خش خش باش  تهران شهرستان ...

عهههه چه جالب

مرسی عزیز دلم

موفق و شلر باشی و خیلی التماس دعا

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
تازه من و شوهرم از ده صبح تا دو بعدازظهر داشتیم دیوار میسابیدیم، از بس کلاس کثیف بود و مستخدم بیخیال ...

چه قدر جالب معلم و همسرش کلاس تمیز میکنن😮معلم های مدرسه ما انقدر بی خیال هستن به شما واقعا باید گفت خدا قوت

خیلی قشنگه افرین 

منم امسال پایه دوم دخترانه ام. قبلا دبیرستان بودم. الان یخورده ترسیدم😒

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
پسر هستند  شیطون  ۴ تا شاگرد افعانی  ی دانس اموز نام پدر نامشخص ۲۲ دانش اموز سالم ...

عزیزم شماکه معلمی نباید همچین فکری داشته باشی حالا یه بچه پدرش نامشخصه چه ربطی به خود بچه داره یا میگی ۴تاش افغانی هستن بقیه سالم هستن 

مگه اون پنجتای دیگه چه گناهی کردن شاید دیدی همونا بهترین شاگردات شدن از معلم بعید بود این حرف وفکر