2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره سپردم بخدا خدا جوابشونو داده....البته بیشتر شبیه تهمت بود 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بعله همیشه همیشه،بستگی داره طرفت چطور ادمی باشه اکثرا سکوت اما جایی هم حرف زدم در حدی که حرمتم حفظ باشه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بله همین چند دقیقه پیش یکی تاپیک زد این جمعه هم نیامد 

من پست گذاشتم هنوز یکساعت تا اذان مونده و فکر کردم انقدر فهم و شعور داره که بدونه ظهور تا یک دقیقه قبل اذان هم ممکنه باشه

یهو خودش پرید بهم دوتا یابوی دیگه هم بهم فحش دادن گفتن حرومخور 😨

بله همین چند دقیقه پیش یکی تاپیک زد این جمعه هم نیامد  من پست گذاشتم هنوز یکساعت تا اذان مونده ...

بعد خودشون مدافع دین هم میدونن خانوم مجلسین خخخخ

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

هيجي 

من اول ازدواجم خيلي پشتم حرف زدنو قضاوت كردن يه شب ماه ومضون خونه مادرشوهرم كه افطاري بود زن دايي همسرم كه از همه حرف مفت زن تر بوداونجا بود  اومد كفت حلالم كن راجع بهت بد فكر ميكردم منم گفتم من از حقم نميكذرم خداهم از حق الناس نميكذره به همه ي اونايي هم پشتم نشستن مثل خودت تهمت و قضاوت كردن بكو😊

اووووو تا دلت بخواد 

بستگی به طرف مقابل داره اگه از روی سوتفاهم میگه و برات مهمه براش توضیح بده...وگرنه وقتت و تلف نکن بزار هرکی هرجور راحته فکر کنه مهم اینه که ادم پیش خدا و وجدان خطا نکرده باشه...

البته این در حد فکر کوتاه من 

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...