2777
2789
عنوان

مدرسه.....😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 91 پست
حق داری واقعا شغل سختیِ خصوصا سر و کله زدن با اولیایی که میخوان بچه شون کامل یاد بگیره و اگه نمره ش ...

ممنون گلم😍😍😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پدر و مادرم و  همینطور پدر و مادر همسرم دبیر بودن

مامانم عاشق این بود یکیمون دبیر شیم اما هیچ کدوم علاقه نداشتیم😂😂

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
آخی شما معلمی؟😍 چه مقطعی؟!من حس میکنم ابتدایی خیلی سختِ خصوصا کلاس اول که بچه ها اصلا تو فاز درس ن ...

مادر من کلاس اول درس میداد خیلی دوستشون داشت ولی نزاشت من کلاس اول تو کلاسش باشم چون بابام میگفت لوس میشم

Minab 168... چرا زنگ آخر نمیزنن؟ قاتل بچه های میناب کی بود؟ کی جزیره بدنامی داره؟ عموی کیاست؟

مادر من کلاس اول درس میداد خیلی دوستشون داشت ولی نزاشت من کلاس اول تو کلاسش باشم چون بابام میگفت لوس ...

مامان منم دبیر ادبیاتم بود

خیلی خجالت میکشیدم بین دانش آموزا😑همش حس میکردم اونا فکر میکنن من پارتی دارم

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
تقلبای ما در حد یه سوال کوچیک بود. نه مثل الان ک لای کتابو باز نمیکنن و میان انتظار دارن معلم هم کور ...

تا حالا از کسی تقلب گرفتین ؟ میشه بگین کجا قایم کرده بود ایده بگیریم

Minab 168... چرا زنگ آخر نمیزنن؟ قاتل بچه های میناب کی بود؟ کی جزیره بدنامی داره؟ عموی کیاست؟

ببین باهاشون چیکار کردین که به این حال و روز افتادن دیگه😐😐😐 بی تلبیت😩

نه ما کاریشون نداریم معلما همشون اینطورین یه معلم دیگمون میاد کلاس یه جامدادی در میاره میگه این کیفو میبینید این کیف لوازم آرایشی یه زن 50 سالس بعد یه مام در میاره میگه مام رکسونا 6 تومن

من حسی ندارم.چون ده ساله مدرسه نمیرم.

فقط میدونم این سایت اصلا مناسب یه دانش اموز نیس

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
تا حالا از کسی تقلب گرفتین ؟ میشه بگین کجا قایم کرده بود ایده بگیریم

نه نمیشه بگم😂😂😂😂خودت خلاقیت ب خرج بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من تا وقتی بچه ها وارد مسایل زندگی وخصوصیم نشدن با همشون راحتم  چون زیاد اختلاف سنی نداریم

ما تا زندگینامه معلمامونو در نیاریم بیخیال نمیشیم😈😈

نه ما کاریشون نداریم معلما همشون اینطورین یه معلم دیگمون میاد کلاس یه جامدادی در میاره میگه این کیفو ...

همشم میگه ما خیلی پولداریم و دور دهنشو تمیز میکنه