2777
2789
عنوان

مدرسه.....😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 91 پست
زجر چرا؟؟؟😐😐😐

معلمای ما میان سر کلاس شروع میکنن آخ کمرم آخ سرم مخصوصا معلم دینیمون

Minab 168... چرا زنگ آخر نمیزنن؟ قاتل بچه های میناب کی بود؟ کی جزیره بدنامی داره؟ عموی کیاست؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگم وقتی ازتون میپرسیدیم که تغلب کردید میگید ن.واقعا تغلب نمیکردید؟؟؟؟؟

تقلبای ما در حد یه سوال کوچیک بود. نه مثل الان ک لای کتابو باز نمیکنن و میان انتظار دارن معلم هم کور و کر  شه اونا کامل تقلب کنن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دلت مياد منفجر شه اين همه رنگ آميزي خريد و دوخت پرده آب و جارو  اين همه زحمت به قول پسرم مام ...

شما مدیر مدرسه این؟

Minab 168... چرا زنگ آخر نمیزنن؟ قاتل بچه های میناب کی بود؟ کی جزیره بدنامی داره؟ عموی کیاست؟

شما چقد حرف دل منو میزنین.... نکنه تو منی؟؟😕😆😆

هم دردیم خواهر😂😂😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من عاشق بدو بدو کردنم😄😄😄😄متنفرم از خونه نشینی 19ماه خونه نشین بودم افسردگی گرفتم

چرا 19 ماه خونه نشین بودی؟ بخاطر بچه؟

آخی شما معلمی؟😍 چه مقطعی؟!من حس میکنم ابتدایی خیلی سختِ خصوصا کلاس اول که بچه ها اصلا تو فاز درس ن ...

معلم زبان آموزشگاهم. با وجود اینکه ب خواست خودشونم میان ولی اذیت میکنن و نمیخونن و خانواده ها هم توقع معجزه دارن. بدی کار منم اینه ک شاگرد همه سنی دارم از 7 ساله تا بزرگسال هم پسر هم دختر برا هر گروه یه جور باید رفتار کرد

نه فقط هفته اول سخته بعدش خوب میشه  آگه شما ها رو اذیت نکنیم پس کی رو اذیت کنیم؟

من درسم تموم شده دیگه ازپسم برنمیاین ولی واقعا چندتا ازمعلمامون تنهاگیرم بیوفتن خرخرشونامیجوم😐

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
تقلبای ما در حد یه سوال کوچیک بود. نه مثل الان ک لای کتابو باز نمیکنن و میان انتظار دارن معلم هم کور ...

من اگه برگردم به مدرسه.تغلب میکردم وکلی دختر فضول میشدم.🙄

ریپلای دوست داروم😄
واي عزيزم ما كادر اجرا كه همون سه ماه رو هم نداشتيم    

خسته نباشید کل زیبایی مدرسه بخاطر شماست 😇😙😙

معلم زبان آموزشگاهم. با وجود اینکه ب خواست خودشونم میان ولی اذیت میکنن و نمیخونن و خانواده ها هم توق ...

حق داری واقعا شغل سختیِ خصوصا سر و کله زدن با اولیایی که میخوان بچه شون کامل یاد بگیره و اگه نمره ش کم شه یقه معلم رو میگیرن

ایشالا به مدارج بالا تری برسی عزیزم😘🤩

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!