چه جالب مثلا مامان من تو جوونی دو بار پرواز روح انجام داده یعنی خودشو دیده خوابیده دو هفته هم قبل مر ...
برا منم بچه بودم اتفاق افتاد ولي كسي باور نكرد بيدار بودم رفتم تو اشپزخونه حتي پام به سيني خورد ولي كسي بيدار نشد بعد هم خودمو تو رختخواب ميديدم يعني تو رختخواب بودم شام باز بود و خودمو تو اشپزخونه ميديدم
راهنمايي بودم بعد اون تا يه مدت ميترسيدم تنها بخوابم
برا منم بچه بودم اتفاق افتاد ولي كسي باور نكرد بيدار بودم رفتم تو اشپزخونه حتي پام به سيني خورد ولي ...
خیلی جالبه پس توانایی شو تا حد قوی ای داری من خودم تا حالا اینجوری نشدم اگه تمرین کنی بیشتر هم رشد میکنی اصلا هم ترسی نداره اسم این عمل پرواز روحه ولی درواقع اون روحت نیست که از بدنت خارج میشه فقط یه بخش از اگاهیته که مثل یه رشته با روح تو جسم ات ارتباط داره
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
خیلی جالبه پس توانایی شو تا حد قوی ای داری من خودم تا حالا اینجوری نشدم اگه تمرین کنی بیشتر هم رشد م ...
دقيقا ميديدم تو اشپزخونم تمام حوادث توي اشپزخونه رو ميديدم دقيق يادم نيست الان خيلي زمان قبل بود فقط يادمه سر و صدا ايجاد كردم پام به سيني خورد هاون و سنگ سرو صدا دادند ولي مامانم اينا خواب بودن همزمان هم توي اتاق بودم هم توي اشپزخونه
چیزای معمولیشو میگم،من از بچگیم قدرت پیشگویی داشتم بدون اینکه بدونم چطوری ولی مثلا به خواهرم می گفتم ...
همسر من شبیه شماست. هرشب اذیته.سر دردای شدید .توخواب میزننش.تو بیداری میبینه و من خودم حس میکنم.درکت میکنم دعاکن این حالت ازهمسرم وزندگیمون پاک بشه شبیه ادمای معمولی زندگی کنیم