چه جالب مثلا مامان من تو جوونی دو بار پرواز روح انجام داده یعنی خودشو دیده خوابیده دو هفته هم قبل مرگ مادربزرگم و سه روز قبل مرگ دایی ام تو خواب دید که همچین اتفاقی میافته
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
چیزای معمولیشو میگم،من از بچگیم قدرت پیشگویی داشتم بدون اینکه بدونم چطوری ولی مثلا به خواهرم می گفتم تو فلان شهر قبول میشی یا این اتفاق چند وقت دیگه میوفته،تو خوابمم می دیدم،مرگ ادمارو همیشه می دیدم جوریکه خانواده م می ترسیدن چون به صورت یه سوال میومد تو ذهنم و اون فرد دو سه روز بعدش میمرد بدون بیماری،شخصیت واقعی ادمارو حس می کردم واسه همین خیلی با ادما رابطه برقرار نمی کردم چون مثلا می دیدم اون فرد ادم جالبی نیست اما به واسطه ی تظاهر مردم نظر دیگه ای دارن و اگه من چیزی می گفتم انگ حسادت می زدن و بعد می دیدم چند وقت بعد دقیقا دست اون فرد رو میشه،یه کسی درونش خیلی بد باشه به صورت استرس و لرزش در من ظاهر میشه،خیلی موارد دیگه که نمی تونم بگم،ولی واقعا خوب نیست خیلی ادم اذیت میشه چون خیلی چیزا رو می فهمی،کلی از خدا خواستم این حسامو کمتر کنه و الان راحت ترم خدارو شکر
میتونی مثلا حس کنی من چه طور آدمی هستم یا حتما باید ببینیم؟
ببین قبلا خیلیییی قوی بودم طوریکه خانواده م کاملا به حرفام ایمان اورده بودن،ولی الان سال هاست بها نمیدم به حسام و ضعیفتر شدم،انرژی ادما از پشت گوشی هم میاد ولی باید کمی با اون فرد حرف بزنم تا انرژیشو بگیرم،مثلا من در مورد یه سری کاربر معروف اینجا نظراتی دارم که اگه بگم بهم تهمت حسادت می زنن😏 من حتی با دوستای نی نی سایتیم قبلا که حرف می زدم ناخوادگاه اسم مامانش میومد تو ذهنم😛
چیزای معمولیشو میگم،من از بچگیم قدرت پیشگویی داشتم بدون اینکه بدونم چطوری ولی مثلا به خواهرم می گفتم ...
چقدر میفهممت😳 من که هرکاری میکنم که ازم دور شه این نیرو. نمیدونم شمام اینطورید یانه ولی فقط من منفی دریافت میکردم مرگ، ضربه، نامردی، ذات بد، کلک کارای اشتباه و مخفی اطرافیانم خیلی عذاب اوره
چقدر میفهممت😳 من که هرکاری میکنم که ازم دور شه این نیرو. نمیدونم شمام اینطورید یانه ولی فقط من منفی ...
عین خواهرمی، ببین باید کنترلش کنی،روشای پاکسازی رو بلدی؟ اینکه منفی جذب می کنی مال موانع درونیته و چون انرژیت زیاده خیلی می کشیشون سمت خودت،مرتب پاکسازی کن وگرنه اسیب می بینی
ببین قبلا خیلیییی قوی بودم طوریکه خانواده م کاملا به حرفام ایمان اورده بودن،ولی الان سال هاست بها نم ...
منم دقیقاااا اینجوری بودم الا حسم کم تر شده چون توجه نمیکنم بهش خیلیییی حس ششمم بالا بود حتی عصری شوهرم رف قرعه کشی وام تو دلم گفتم ایندفه اسم ما در میاد ک درومد 😁
خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪