2777
2789
عنوان

جاری بزرگ بودن

729 بازدید | 23 پست

من تاره جاری دار شدم کلا با جاریم خیلی متفاوتیم و اینکه جاریم خواهر زاده مادر شوهره.و خیلی پولدار.بماند که خیلی فرق میزارن بینمون ب نظرتون توروی مادر شوشو بگم و گلایه بکنم؟

حوصله داریااااااا بشین زندگیتو بکن خواهرمن

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ب رو خودتم نیار

آخه شوهرمم یه جوریه که انگار حق ب جانب مادرشه و خواهرش .کلا مادر همین جاری خیلی دخالت کرده اوایل تو زندگیم و شوهرم انگار بچه اس هیچی نمیگه فقط منو مقصر میدونه

آخه شوهرمم یه جوریه که انگار حق ب جانب مادرشه و خواهرش .کلا مادر همین جاری خیلی دخالت کرده اوایل تو ...

شما سرت به زندگی خودت باشه 

هر گز  هر گز جلوی همسرت اسم جاریت رونیار اون موقع میبینی .. هی کس نه توی نزدگیت دخالت میکنه و نه کاریت داره

دقیقا از چی میخای گلایه کنی ؟

از اینکه تو مراسمم همیشه خدا اونا دلخوری راه انداختن و شوشو رو انداختن ب جونم از خرید و عقد و عروسی گرفته تا بچه دار شدنم .خیلی دلمو شکستن.

وا مگه تو غرور نداری؟  بچه نشی بری گله کنیااااا

مطمئن باش اونم عیب و ایرادایی داره 

تازه هم اومده تو خانواده بزار یه مدت بگذره اونوقت ببین ک اونم براشون عادی میشه و تازه عیبو ایراداش رو میشه 

عزت نفس داشته باش خوب و محترمانه رفتار کن جایگاهت حفظ میشه 

منم تازه جاری دار شدم اونم مث من غریبه است.اصلا ن خودش ن اینک نظر خانواده همسرم نسبت ب من و اون جاریم چیه ذره ای برام مهمه

سنشم خیلی کمه و مث بچه ها احمقه از نظر من هرگز خودمو در مقابل یه بچه کوچیک نمیکنم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792