2777
2789
عنوان

بیایید از خاطرات دبیرستان بگید بخندیم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 99 پست
یه بار داشتم به درس و اینا گوش میکردم بعد دوستم این طرف هی لباسمو میکشید اسممو صدا میزد هی میگفتم نو ...

وااااای 😂😂😂😂😂😂😂😂

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خندیدم ب پستت ولی اخرش دلم گرفت😔😔😔😔😔😔

آره خیلی غمگینه واقعا

بیخیاله همه جابودیم😢

الان میایم نطرمیدیم واسه تاپیک خیانت خیلی دلم میشکنه بخداعشقامون همه سواراسب سفیدبودن همه توآینده خوشبخت میشدیم کجامیدیدیم این همه ناراحتی ودل شکستن و...رو

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
پس من ی تاپیک میزنم

بزن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
مايه گروه ٣نفره بوديم كه هواي هموسر سخت داشتيم زنگ تفريح يه اب ميوه اگه ميخريدم به نشانه اين كه هم د ...

😍😍😍😍😍😍😍خبر داری ارشون؟

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
بچه هابیایدهشتک بزنیم اسم دوستایی که دیگه ندیدیم الان خیلی توفکرشونیم تودبیرستان شایداومدن خووندن شا ...

شیما# محسنی

رقیه# پیرامون

میترا# داوودوند

آرزو# رضازاده

الهه# امیدوار

#مونا باوی

#سیده ساره موسوی

پسرم همه دنیام 😘💋💕
وااااای 😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی عادت بدیه

هر وقت زیاد شلوغ میشه اطرافم عصابم بهم میریزه صبر میکنم صبر میکنم یه دفعه جیغ میکشیم  

یه بار تو اتاق داییم نشسته بودیم دختر خاله پسرخاله هام همه داشتن با هم همزمان حرف میزدن یه دفعه یه جیغی کشیدم چشمامو باز کردم دیدم هیچکس تو اتاق نیست😓بعد گرفتم خوابیدم

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
😍😍😍😍😍😍😍خبر داری ارشون؟

هر دوشون دوس پسر داشتن يكيش كه عقد كرد همون دوره دبيرستان با بي اف اش يكي اشم سرباز بود دوس پسراش فك كنم اونم اومد خاستگاري 😍❤️❤️

بعد اينكه منم با دوس پسر خودم عقد كردم 🤣🤣اجازه رفت امد با دوستامو ندارم ديگه خبر ندارم 😑

شیما# محسنی رقیه# پیرامون میترا# داوودوند آرزو# رضازاده الهه# امیدوار #مونا باوی ...

توتاپیکای جدیدهست به یادرفیقای قدیمی مون بروبنویس شایدباشن تو نی نی سایت

اومدن گوشی بگیرن من گوشیمو دادم ب مستخدم مورسه برام قایم کرد چه حالی داااد😂😂😂😂 از همرو گرفتن جز من

تقلب میکردیم دسته جمعی ... معلم تا شک میکرد ب یه نفر بقیه حواسشو پرت میکردن...

یه دفعه انقد تقلب کردم که اسم دوستمو ب جا اسم خودم رو برگه نوشتم😐 معلمه ک باور نمیکرد خودم نوشتم ! میگفت یه نفر دوتا برگه نوشته...

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

ما خیلی شیطون بودیم.تو پلاستیکای چی توز یا چیپس اب پرمیکردیم میریختیم روی هم در حد خیس شدن واقعا نمیدونم فازمون چی بود با اون لباس و مقعنه خیس میشستیم تو کلاس چون بیشترمااین شکلی بودیم دبیرا کار نداشتن.پنجره کلاسمون به پار باز میشد غروبا پسرا جمع میشدن ماهم ازاون بالا مسخره بازی گاهی هم باهاشون دعوامون میشد یکبار امتحان ادبیات ترم داشتیم قبلش دعوا شد وسط امتحان دیدیم پسره با مامانش اومد توکلاس مارو بردن بیرون فکرمیکردیم از اون فاصله قیافمونو تشخیص نمیده کلی منت کشیدیم تا برگشتیم سر امتحان