2777
2789
عنوان

بیایید از خاطرات دبیرستان بگید بخندیم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 99 پست

بچه هابیایدهشتک بزنیم اسم دوستایی که دیگه ندیدیم الان خیلی توفکرشونیم تودبیرستان شایداومدن خووندن شایدبودن تونی نی سایت

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندتا دوست بودیم ما این دوستام یکی شون گوشی اورده بود ما گوشیم دادیم دست یکی از بچه ها کلاس که مثبت بود کسی بهش شک نمیکرد مثبت بود ولی خدایی ادم فروش نبود این بیچاره اومد بره بلند شه  هول کرد گوشی افتاد از مانتوش😂😂😂منم بلند شدم  فقط یه شوت زدم به گوشی که بره سمت شوفاژ کنار نیمکت😂😂😂شانس اوردیم معلم سرش پایین بود دیگه بد اون قضیه معروف شدم به شوت طلایی😂😂😂

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
همه بچه های استرسی بودیم کافی بودحس کنیم مامان بابامون شک دارن بهمون😂😂😂😂😂 اون موقع هامن میرفتم ...

خندیدم ب پستت ولی اخرش دلم گرفت😔😔😔😔😔😔

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
بچه هابیایدهشتک بزنیم اسم دوستایی که دیگه ندیدیم الان خیلی توفکرشونیم تودبیرستان شایداومدن خووندن شا ...

ی تایپک میزنی بیاییم اسم بگیم؟

من خودم

افسانه# مختاری مقدم یکی ازدوستام

شیرین# اسماعیلی

مهدیه# اعتمادی

سپیده# قسمتی

فاطمه# بختیاری

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

یادش بخیر من مانتو کوتاه(مانتو عیدم) پوشیده بودم ناظممون تو کوچه مدرسه از پشت منو دیده بود به یکی از بچه ها گفته بود بگید بیادش منم مانتومو با دوستم عوض کردم رفتم پیشش با اعتماد به نفس گفتم با من کاری داشتین؟ گفت عه یکیو با تو اشتباه گرفتم عزیزم ببخشید ولی باید نشونشون بدم اینجا مدرسست نه مهمونی زنگ آخر میرم سر کلاسا میگردم ببینم کیه هیچی دیگه مردم از استرس زنگ آخر خودمو زدم به مریضی ولی ناظم نیومد منم دیگه هیچوقت اون مانتو رو نپوشیدم  

پسرم همه دنیام 😘💋💕

یه بار داشتم به درس و اینا گوش میکردم بعد دوستم این طرف هی لباسمو میکشید اسممو صدا میزد هی میگفتم نوچ هی خودمو میکشیدم کنار عصابم داشت منفجر میشد هی میکشید حرف میزد بعد یه دفعه نمیدونم چی شد عربده کشیدم هانیههههه خفههه شو   یعنی عربده بودا

بعد دیدم دوستم خشک شده کل کلاس هم ساکت شدن برگشتن طرفم  صحنه نفس گیری بود

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
من تو مدرسه یه گروه ده نفره بودیم اون گروه با اسم من معروف بود شر بودیم همه آتیشی میسوزوندیم الکی می ...

ی تایپک میزنی بیاییم اسم بگیم؟

بزن خودت 

😂😂دوستم تو خونشون درخت گردو داشتن ،انوقت یه روز نشستن پوست گردوهارو بگیرن که این رفیق نابغه ما زده به سرش که برای زیبایی لبهایش(چه کتابی شد😁)پوست گردو بزنه بهشون که مثلا لباش نارنجی شن خیر سرش انقدم مالیده بود که لباش سیاه سیاه شده بود خخخ بعد که اومده بود مدرسه همه ما 😯😨😨😨اینشکلی که چرا فلانی این شکلی شدی ،اونم لو نمی داد که 😂میگفت مریض شدن😐😏،بعد آخرش گفت که بابا خیر سرم اومدم این پخو(کلمه ترکیه معنیش میشه این👈💩) زدم به لبم  که قرمز شه یکم دیدم سیاه شد تا مدرسه دستمال کاغذی رو گرفته بودم رو لبم😂😂😂از اون روز  به لب گردویی معروف شد هنوزم که هنوزه به لقب لب گردویی می‌شناسیم😂😂😂

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉

مايه گروه ٣نفره بوديم كه هواي هموسر سخت داشتيم زنگ تفريح يه اب ميوه اگه ميخريدم به نشانه اين كه هم ديگه رو دوس داريم و از هم چندشمون نمياد دهني ميخورديم 😂😂بماند با كلاس هاي كه از خودمون بزرگ تر بود دعوا ميكرديم شاخ مدرسه وكلاس بوديم 🤣

واااي امتحان اخر ترم دوم انقد گريه ميكرديم واس دوري از هم كه نگو 😔😔😭😭دلم برا هر دوشون يه ذره شده 😔