2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمیزی و اتو و بوی خوب با صدای بلند حرف نزدن و نخندیدن ارایش غلیظ نداشتن مودبانه و با متانت حرف زد ...

عزیزم همه ی اینارو دارم اما بلد نیستم به ظاهرم خوب برسم مثلا همین مساله ی ناخن یا چی و باچی ست کنم

به موها و دندون هات برس اول از همه. به پوستت اهمیت بده٬ هر روز ضد آفتاب بزن٬ شب آرایشت رو پاک کن و کرم بزن. ناخن هات رو مرتب و زیبا نگه دار (و زیاد هم بلندشون نکن). 

ورزش کن و به سلامتی بدنت و زیبایی اندامت اهمیت بده٬ نصف شیکی تو دنیای امروز در لاغری و نداشتن اضافه وزنه! 

لباس تیره به خودی خود بد نیست٬ اتفاقا کلاسیک و شیکه٬ اما کنارش از اکسسوری های رنگی و هیجان انگیز استفاده کن و بهشون یک جونی بده٬ مثلا با مانتو شلوار تیره ات یک کیف رنگی رنگی یا یک روسری شاد سر کن. 

آرایش هم زیاد نکن٬ آرایش ملایم خیلی شیک تر و زیباتره.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

رنگای روشن بپوش تو ی طیف ن رنگی اجق وجق،،ارایش وطرزلباس پوشیدنتم بروزباشه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
به موها و دندون هات برس اول از همه. به پوستت اهمیت بده٬ هر روز ضد آفتاب بزن٬ شب آرایشت رو پاک کن و ک ...

ارایش اصلا نمیکنم اما میخام از این ببعد کم ارایش کنم؛ ممنون بابت راهنماییات

لباس و مانتو های رنگ روشن انتخاب کن

شلوار لی و رنگی و مشکی بخر

ناخوناتو تو آبلیمو بزار یا تو محلول تقویت کندده هیدرودرم که نشکنه...میتونی کاور هم کنی

همیشه یه لاک رنگ ملایم بزن

رژ صورتی خوشرنگ بزن

برای زیر چشمت سیب زمینی رنده شده بزار

برای صورتت ماسک بزار

ضد آفتاب بزن که پوستت لک نشه

موهاتو با روغن و ماسکای مختلف تقویت کن

حالت موتو عوض کن

عطر خوب بخر...عطر خیلی تاثیر داره

دندوناتو جرم گیری کن

ابروهات همیشه مرتب باشه

خدایا شکرت❤️