قندوعسل۱۲۳ مدیر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 عنوان رنگ مو😍 | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 42 پست بعد ماه صفر اگه خدا بخواد ان شاءالله عروسیمه.چه رنگ مویی پیشنهاد میکنین؟اگه مدل دارین بفرستین.این روزا بیشتر تیره اس موهای عروسایی که دیدم.دلم یه رنگ خوشگل میخواد😍😍.از شماها چه رنگی بود؟ خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹 1397/06/30 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darya1388 عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 643 خدا لعنتشون کنه.زندگیو به کامم تلخ کردن😭.هیچ لذتی نبردم از زندگیم بخاطرشون چرا ؟قبلش نرفتی تحقیق
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 منم بلنده کوفتت بشه موهام خیلی نازه .خیلی دوسشون دارم.حیف ک زود به زود موخوره میگیره خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 چرا ؟ قبلش نرفتی تحقیق بعد از عقد مشکلات شروع شد.قبل عقد همه چی عااالی بود خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 نمیشه عزیزم من خودم موقع عروسیم پدرمو در آوردن با دخالتاشون هیچکارم نتونستم بکنم عروسیم بکامم زهر شد ... واقعا چجور از خدا نمیترسن.چجور انقد پستن.هیچ وقت نمیبخشمشون هیچوووقت خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
darya1388 عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 643 موهام خیلی نازه .خیلی دوسشون دارم.حیف ک زود به زود موخوره میگیره سراش را زود به زود کوتاه کنشامپو هم هر مارکی می زنی بیشتر به خود سر بزن نه موهاتخیس هم بود اصلا شونه نزن- مخصوصا بعد از حموم- اگر کسی داری بده با حوصله برات بزنهمن بیشتر شوشو شونه میکنه
mpr عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 3298 واقعا چجور از خدا نمیترسن.چجور انقد پستن.هیچ وقت نمیبخشمشون هیچوووقت منم همینطور ازیه ماه قبل عروسیه تا یه ماه بعد عروسیمو واسم دعا کردم فقط همینو بگم که سر عروسی گرفتن چنان منو شوهرمو بهم انداختن میگفت جدا بشیم
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 منم همینطور ازیه ماه قبل عروسیه تا یه ماه بعد عروسیمو واسم دعا کردم فقط همینو بگم که سر عروسی گرفتن ... خدامرگشون بده.تو چندوقته ازدواج کردی گلم؟چه مدت عقد بودین؟ خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
mpr عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 3298 خدامرگشون بده.تو چندوقته ازدواج کردی گلم؟چه مدت عقد بودین؟ بهمن نود و سه عقد کردیم اردیبهشت نود و شیش عروسی عزیزم
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 بهمن نود و سه عقد کردیم اردیبهشت نود و شیش عروسی عزیزم چه عقد طولانی.چندسالته..من یکسال و سه ماهه عقدم خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
mpr عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 3298 چه عقد طولانی.چندسالته..من یکسال و سه ماهه عقدم الان بیست چهار گلم بیست سالم بود عقد کردم شما چند سالته؟؟؟قرار بود دوسال عقد باشیم ولی حدودا شد دو سال و نیمکلا به نظرم عقد بیشتر از یه سالش حوصله سر بره
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 الان بیست چهار گلم بیست سالم بود عقد کردم شما چند سالته؟؟؟ قرار بود دوسال عقد باشیم ولی حدودا شد دو ... اره عقد دوره اختلافاته.من ۲۰ نامزد کردم.آخر ۲۱ عقد کردم.الان ۲۳ ام..بنظرم عقد بدرد نمیخوره خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹