2777
2789
عنوان

تعبیرخواب😢😓

56 بازدید | 6 پست

خواب دیدم پسردار شدم ولی بچه رو ندیدما فقط رفتم زایمان کردم گفتن بهم  عاشورایی امام حسین بهت پسرداده منم خوشحال شدم.نمیدونم تعبیرش چیه تونت هم نیس ک تواین روزااین خواب چ معنی میده

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

كلن خواب بچه دار شدن يعني فارغ شدن از غم

ايشالا كه خيره

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله که خیره...

ایشالله.ولی تاحالا خوابی از امام ها یا حرفی درموردشون ندیدم نمیدونید تو نت چی تایپ کنم بتونم بفهمم تعبیرشو خیلی فکرم درگیره اخه خواب های من دقیقا ازاون خواب هاس ک همیشه معنی داربوده توزندگیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
كلن خواب بچه دار شدن يعني فارغ شدن از غم ايشالا كه خيره

ایشالله ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله.ولی تاحالا خوابی از امام ها یا حرفی درموردشون ندیدم نمیدونید تو نت چی تایپ کنم بتونم بفهمم ت ...

اگه کسی که تو این دنیا نیست چیزی بهت بده خیلی خوبه ان شاالله که برا شما هم پر از خیر و برکت باشه...

این نیز بگذرد.....
اگه کسی که تو این دنیا نیست چیزی بهت بده خیلی خوبه ان شاالله که برا شما هم پر از خیر و برکت باشه...

به امید خدا عزیزم خدا خیرت بده گلم اروم تر شدم ممنونم دوستم بابت کمکت 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40