2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 53 پست
من حتی نمیتونم به خانوادم بگم خیلی ها منتظرن منو تو سختیام ببینن و خوشحال بشن. به خانواده خودشم که گ ...

حداقل گروه  نارانان تو شبکه های اجتماعی شرکت کن.

این جلسات نارانان رایگانه.

چ خونواده عجیبی داره این.ینی چی اون ک بچه نیس؟!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حداقل گروه  نارانان تو شبکه های اجتماعی شرکت کن. این جلسات نارانان رایگانه. چ خونواده عجیبی د ...

بله خودش که انکار میکنه ولی چهرش نشون میده که داره چیکار میکنه بوی تنش تا چهار صبح بیرون موندناش. چرت زدناش. حرف خانوادرم که گوش نمیده. یعنی گردن نمیگیره 

واقعا متاسفم ...توصیه میکنم زودتر یفکری بحال خودت بکنی..چون عواقبش هولناکه صنعتی...توهم و بیکار شدن از کار  و بی احساس و بی‌غیرت شدن  به همسرو فرزند از کوچیکترین عوارضشه...مواظب خودتو بچت باش 

فجایع مصرف مخدرهای صنعتی و توهماشونم تو. نت میتونی سرچ کنی ..خودتو نجات بده دختر تا دیر نشده

شوهر خواهر منم شیشه مصرف میکنه

من خیلی نگران خواهرم و بچه هاشم😔😔😔😔

چند بار ازش پرسیدم ک توهم اینا میزنه گفته نه چیزی ندیدم فعلا

اما در نهایت میدونم توهم میاره

شبا همش بیداره 

روزای تعطیل کلاااا خوابه

زندکی رو زهر کرده به خواهرم

طفلک پشتوانه نداره جدا شه پدرشوهرش میگه به من مربوط نیست بابای خودمم از اون بدتر

شوهر خواهر منم شیشه مصرف میکنه من خیلی نگران خواهرم و بچه هاشم😔😔😔😔 چند بار ازش پرسیدم ک توهم ا ...

همیشه خانواده قبولشون نمیکنن...تورو خدا کمک‌خواهرت کنین...بره سرایداری بهتر از زندگی با یه شیشه ایه...جون خودشو بچش در خطره

همیشه خانواده قبولشون نمیکنن...تورو خدا کمک‌خواهرت کنین...بره سرایداری بهتر از زندگی با یه شیشه ایه. ...

عزیزم من بهش گفتم طلاق بگیر منم تا حد توانم کمکت میکنم

همه توپیدن بهم ک شوهرش کار داره تو از کجا میاری خرج بچه هاشو میدی دیگه جرات ندارم چیزی بگم 

اره منم اول تو جیبش قرص متادون پیدا کردم گفت مال دوستمه. ولی بعد ها اوضاع بدتر شد شروع کرد کشیدن. او ...

یعنی قبلاً مصرف کننده بوده قبل ازدواج..وبعد ترک کرده و پونزده سال پاک مونده

عزیزم من بهش گفتم طلاق بگیر منم تا حد توانم کمکت میکنم همه توپیدن بهم ک شوهرش کار داره تو از کجا می ...

الان هیچکس به هیچکس رحم نمیکنه حتی خانواده ...نگرانن خرجشون بیفته گردن اینا ولی نگران جونشون نیستن متاسفانه ..زمان مزخرفی شده پول جای عاطفه رو گرفته...خودش باید همت کنه و خودشو نجات بده با هر کاری که بتونه یکم درآمد داشته باشه و اگه مالو اموالی یارو داره جای مهر بگیره یا هر چیز دیگه . فقط به خودش تکیه کنه بچه هارو نجات بده  و زندگیشو...‌‌‌‌‌چون اون آدم کم‌کم دیگه نمیتونه هزینه های زندگی رو بده و این یه مدت کوتاه و محدوده درآمد داره..خانواده به همون بیخودی دلشونو خوش کردن... ایشالله خداتو رو حفظ کنه که بفکرش بودی...بعدا متوجه میشن چه اشتباهی کردن

الان هیچکس به هیچکس رحم نمیکنه حتی خانواده ...نگرانن خرجشون بیفته گردن اینا ولی نگران جونشون نیستن م ...

ممنونم عزیزدلم

چیز خاصی نداره فقط ی آپارتمان کوچیک 

شهرستانیم ما

من اگه خودم شاغل بودم نمیذاشتم ی روز تو اون خونه بمونه

متاسفانه منم درآمدی از خودم ندارم

بچه هام ک خرجشون بالاست ی پسر داره ی دختر

نمیتونم با اطمینان بگم من خرجتون رو میدم چون واقعا از عهده م برنمیاد😔😔😔

ولی هر کمکی بتونم میکنم

عزیزم الان همسر شما پاکن؟

تونستن شغل و موقعیتشونو دوباره بدست بیارن؟

ممنونم عزیزدلم چیز خاصی نداره فقط ی آپارتمان کوچیک  شهرستانیم ما من اگه خودم شاغل بودم نمیذا ...

عزیزم پاکه ولی ده سال عمرمون تو اعتیاد بودیم...همه ی چیزای قبلو از دست دادیم ..از صفر باز شروع کردیم یعنی کلی ضرر...ببین از هر هزار نفر ده نفر ترک‌میکنن ...این ترک کرد چون خیلی ایمانشم بالاس....اما دوستای سابق و هم کمپیاش همه هنوز گرفتارن....البته آینده نامعلومه بازم ...باید لغزش نکنن باز